11/23 anonim válasza:
Nyelvtannáci vagyok. A szenvedélybetegség egy szó.
12/23 anonim válasza:
20 évesen láncdohányos vagyok, és koffein függő. (főleg energiaital de kávézok is). Szerencsére kábszerezni ritkán szoktam.
14/23 anonim válasza:
Xanax, koffein-de erről leszokóban vagyok.
16/23 anonim válasza:
Alkohol, szerencsejáték
Most már hogy ezek nincsenek, telefon, internet és gyakorikerdesek.hu
17/23 A kérdező kommentje:
16-os szerencsejátékról hogy sikerült leszoknod? Nekem is az volt/van...
2022. okt. 18. 18:44
18/23 anonim válasza:
GA, Gamblers Anonymous, Névtelen Szerencsejátékosok 12 lépéses programjával 70 napja nem játszom. És már nem is áll szándékomban keresni az egészséges szintet, mert számomra olyan nincs, én beismertem tehetetlenségem a szerencsejátékkal szemben és azt, hogy egy kényszeres szenvedélyes szerencsejátékos vagyok. Gyűlésről gyűlésre járok, engem ez is játékmentesen tart. A magyarországi GA honlapon megtalálsz minden információt.
19/23 anonim válasza:
én meg azt gondoltam mióta kitiltották a kocsmákból a nyerőgépeket, visszaszorult a szerencsejátékosfüggők száma. néa vállalkozom csak lottozókban kaparósokokra, de olyan szarul esik hogy elvesztem azt a kis pénzt is hogy inkább csak vissztartü erő
20/23 anonim válasza:
Amióta létezik online sportfogadás, online kaszinó, online póker, azóta egyre több és több játékos van. Ki sem kell mozdulni a 4 fal közül, max ha befizet az ember. Keményen elszigetel a világtól.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!