Vannak itt pszichológusok, akik értik a munkájukat és már sok emberen tudtak segíteni?
Figyelt kérdés
Nagyon nagy szükségem lenne rá, de sajnos élőben nem mehetek el egyhez sem.2022. okt. 5. 21:50
1/11 anonim válasza:
El kell szomorítsalak, de a gyakorin nem fordulnak elő pszichológusok.
2/11 anonim válasza:
Előfordulhat, de ne számíts rá. Van egyébként már online rendelés is, az nem lenne rendben? Miért nem mehetsz el, 18 alatt vagy és nem akarod, hogy szüleid megtudják?
3/11 A kérdező kommentje:
Németországban élek és semmi kedvem német pszichológushoz járni. Amúgyis rühellem ezt az országot teljes szívemből, mert tönkretett. Nem akarok még suli után is németekkel lenni. Plusz kivse tudnám úgy fejezni magam, ahogy kéne
2022. okt. 5. 22:28
4/11 anonim válasza:
Hát, azért ez ne legyen akadály a gyógyulásod előtt. :O Mégiscsak ott élsz...
5/11 anonim válasza:
itt max ál0szichológusokat találsz
6/11 anonim válasza:
Nekem kicsit igazságtalannak érződik, hogy Németországban vagy vélhetőleg azért pénzed is akad - bár nyilván nem tudhatom - és ingyen magyar pszichológusokat keresel direkt. Online keress, úgy magyart is találsz, nyilván pénzért, de szerintem ennyit megér.
7/11 A kérdező kommentje:
Mennék magyar pszichológushoz hidd el, de nincsen. Kis város. Szerintem magyar pszichológusok max Berlinben, nürnbergben vannak. De azok nagyon messze vannak tőlünk
2022. okt. 6. 07:27
8/11 anonim válasza:
Ha csak a kifejezés lenne a baj, az angolul jobban menne?
9/11 anonim válasza:
Kérdező: online rendelést említettem. :)
10/11 anonim válasza:
Online pszichológust keress de ne itt. Hanem a googlen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!