Explemed gyógyszerről (15mg)vélemény?valaki szed ilyet,tudna mesélni?
Figyelt kérdés
Nekem ezt írták fel.Még amúgy 17 vagyok bár nem tudom ez mennyire számit2022. okt. 5. 21:19
1/8 anonim válasza:
1 éve szedem, jelenleg 10 mgot. Nekem segített, jobban is alszom tőle. Pár kiló felcsúszott az 1 év alatt, de nem vészes. Mellékhatásként voltak parkinsonos tünetek és székrekedés, de az nagyobb dózisnál.
2/8 anonim válasza:
Egy helyben maradás képzelenséget, légszomjat, erős remegés és szorongásfokozódást okozott.
3/8 anonim válasza:
Én skizofréniára szedem, de a szorongásomat és a gondolataimat is lecsillapítja. Szerintem egybe ne szedjél be annyit, mert elég kellemetlen mellékhatásokat okozhat, ami elijeszt sok embert tőle holott jó gyógyszer. Fokozatosan kéne emelni és abbahagyni is csak magyarországon nincs kis kiszerelés. Én gyógyszerfelezővel elnyolcadoltam és úgy vittem fel 5-re.
4/8 anonim válasza:
2-es
15 mg-al kezdtek. 30 mg-ra akarták emelni.
5/8 anonim válasza:
3-as, Sajnos itthon eszetlenül adják, külföldön 1mg os cseppekkel kezdenek. Én 1,25- el kezdtem és szinte azonnal használt, de az 5mg vált be igazán. A 7,5 túl sok volt. Bele se merek gondolni milyen lett volna, ha már az elején egybe beszedek 10-et.
6/8 anonim válasza:
Nekem 15 mg sem hatott. Ezért akarták 30 mg-ra emelni
7/8 anonim válasza:
Minden szervezet más. Nekem szerencsém volt, hogy ennyi is elég, igaz a tüneteim sem voltak súlyosak.
8/8 anonim válasza:
Szia!Kisfiamnak nagyon súlyos tüneteket okozott s a patikába mondták,hogy ennek a mellékhatása sok esetben nem visszaforditható!Szédül meg légszomj stb olvastam hogy volt aki 2 évig szédült az abbahagyása után!Ez wgy életveszélyes gyógyszer!Szerencsére helyre jött igaz a jobb kezére azt hithű lebénult mert kb 1 évig Nemtudta használni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!