Ez a gyógyszer jó a macskám számára?
Ha rosszul reagál a gyógyszerre a cicc, ne add neki, amíg el nem éred az orvosodat. Egy seb miatt általában gyulladáscsökkentőt szoktak adni. Ha a kenőccsel kezeled, és nem túlzottan csúnya a seb, kibírja a tabletta nélkül a cicád, amíg újra tudsz az orvossal beszélni.
Elolvastam amúgy a gyógyszer leírását , és jelzi mellékhatásként a hányást és az étvágytalanságot. Megpróbálhatod még a felet is felezni.
Az én állatorvosom azt mondta, hogy gallér nem jó, mert attól csak ideges lesz, meg zavarja mindenben.
Mi a hátán lévő sebre, amit kenni kellett, csináltunk egy kis ingecskét neki. :)
Tappancsra nem tudom, hogy lehet, de esetleg valahogy beköthetnétek neki valamivel egy ideig.
Mi van azóta a cicával?
Én nem vagyok állatorvos, de van egy rakás macskám, meg időnként össze is szedek egyet-egyet, így sajnos elég sokat járkálunk, volt már mindenféle bajuk is, meg mindig tök részletesen magyaráz az orvos, hogy mit miért kapnak.
Nekem a legnagyobb macskám közel 8 kiló volt, és azon is minden orvos le volt döbbenve, hogy megkkora, és ha azt nézem, hogy 50mg-os enroxilból egy egész szemet 10 kilós kutyára méreteznek, hát a macska méreteivel az nagyon nem jön össze.
Amúgy nekünk az enroxilt akkor adta, mikor más nem jött be, mert ő úgy hívja, hogy a "nagyágyú".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!