Mit kell tenni, hogy ne ismétlödjön?Valakinek sikerült?
Mindig ugyanazokat a köröket futom mert mindent feladok.
Félek, hogy nem vagyok elég jó és mindig be is bizonyítom magamnak.
Amikor pedig jobban belegondolok tudom, hogy többre vagyok képes de a félelem egyszerűen megbénít megállít teljesen tönkretesz.
Aki tényleg volt ilyen helyzetben (és sikerült egyről a kettőre eljutni) inkább hozzá szól a kérdésem.
Árva vagyok így ne írjátok, hogy forduljak a családhoz.

A következőnél egyszerűen el kell határoznod keményen, hogy most ha törik-ha szakad, csakazért sem adod fel. Végigcsinálod és megnézed hogy meddig tudsz elmenni ha nem a könnyebb utat választod és nem hagyod félbe amit elkezdtél.
Ha elbuksz akkor elbuksz, de nem adod fel. Még mindig jobb a végsőkig elmenni és esetleg úgy bukni el, mint úgy hogy feladtad és meg sem próbáltad igazán.

Kicsit konkrétabban le tudnád írni?
Nekem az néha segít, ha új környezetbe kerülök, új emberek között úgy érzem, hogy megpróbálhatok máshogy viselkedni, mert nem vonják fel a szemöldöküket, hogy de hát te nem így szoktál viselkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!