Öngyilkos akarok lenni. Mit csináljak hogy ne ez járjon a fejemben?
20 éves vagyok. Elegem van az egész életből. Sz*r volt a gyerekkorom, bántottak a suliba. Anyummal folyamat veszekedtem, ki akart dobni folyamatosan. Nevelőapám (enyhén szólva) nem kedvelt soha. Folyamatos elvárások a nyakamban amiknek nem tudok eleget tenni. Elvesztettem a munkám és azt az embert akit nagyon szerettem. A barátaim is elvesztettem és mikor kezdtem nagyon jó viszonyban lenni anyukámmal, meghalt. Próbáltam kimászni ebből költözéssel meg új barátokkal de nem ért semmit. Újra visszaestem.
Most a drog, az alkohol, frontin tart életben
De nagyon meg akarok már halni
Ilyenkor mit lehetne csinálni? Félek hogy megteszem egyszer és bántom azokat akik még szeretnek.
Voltak már öngyilkossági kísérleteim. Nem félek a haláltól.
leírom a történteket hogy mi történt a kérdés kiírása óta, hátha valakinek segít valamit.
Nevelőfateromhoz hazaköltöztem és már olyan szinten nem voltam jól hogy megpróbálkoztam vele. A kórházban (pszichiátrián) kaptam segítséget, sokat. Meglett a diagnózis és beállítottuk a gyógyszereket. Elkezdtük a megfelelő terápiákat és már sokkal jobban vagyok. Vannak céljaim és nem látok semmit annyira negatívan.
Kérjetek segítséget mert nem szégyen. Máshogy nem lehet túlélni. Életet csak egyszer adnak, annak viszont jónak kell lennie
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!