Szorongás miatt vagyok mindennap egész nap ideges, feszült, aggódó?!
Figyelt kérdés
Minden egyes nap felkelek és ugyanaz...ideges vagyok, feszült,semmi motiváció,semmi terv,csak az unalom,a szenvedés .
Másnak is van ilyen ?!
Nincs jó nap .
Csak a rossz...minden egyes nap ugyanaz, gyűlölöm.
2022. szept. 30. 13:35
1/6 anonim válasza:
Régen volt ilyenem, egyik nap elegem lett, elmentem kíváncsiságból konditerembe, azóta imádok odajárni, kiszakít a depresszióból.
2/6 anonim válasza:
Ez lehet depresszió is keverve szorongássa, vagy tényleg szhar életet élsz. és ezen kéne változtatni, nem pedig címkéknek tanúsítani, elsőnek próbálj meg te változtatni, aztán kiderül hogy az akarattal vagy a mentális állapotoddal van a baj, ha nem jön össze sehogy sem, akkor utóbbi. #1 jó tanácsot ad, megfogadhatod azt is, ha kicsi szorongás, akkor a mozgás oldani fogja. Endorfint termel, az jó szorongásra. Fordulj egy szakemberhez biztosért. Nekem szorongásos zavarral, személyiségzavarral vannak jó napok is, hullámvölgy inkább mint állandó szhar.
3/6 anonim válasza:
Ugyanez van nekem is
Egész nap csupa ideg vagyok szorongok félek rettegek.
Halálfèlelem stb de én tudom az okát amíg az nem oldódik meg addig nem tudok megnyugodni
4/6 anonim válasza:
Ja és nem,nincs jó nap.
Csak kaki
5/6 anonim válasza:
1#
Neked is egész napos idegessèg?
Ezen segít a kondi ?
6/6 anonim válasza:
#5. Igen, sosem szerettem a konditermeket a kövérségem miatt.
De direkt olyan programot kerestem, amivel kiléptem a komfortzónámból 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!