Mi velem a probléma?
18F
Magamról annyit hogy egy depis magányos fiú vagyok. Szülői szeretet sose kaptam meg.
Találtam neten egy barátot. Nagyon jóba lettünk,csak én aktívabb vagyok ő nem is foglalkozik velem sokat.
Az osztálytarsaim bántanak. Baráti társaság legalábbis amibe benne voltam. Benne van egy nagyon gonosz fiú aki manipulál sok mindenkit. Velem nagyon gonosz volt ellenem fordította a barátaimat és a mai napig képeket csinál rólam és beszólogat.
Nos úgy jön ide az a netes haverom (utoljára aug 31én taliztunk nagyon jó volt) hogy ő is focimániás és ezek félek hogy a mai meccsen találkoznak. Vagy valahogy megtalálják és ellenem fordítják őt.
Gyűlölöm az embereket. Sajat családom kirekeszt egy nyomorék csonka családba születtem apa 2010ben lekocolt engem senki sem szeret az összes ember ártani fog nekem hiszen eddig az összes bántott ártott akiben megbíztam.
Sok öngyilkossági kísérletem volt a mai napig járok pszichológushoz de neki nem. Vagyok őszinte mert beutaltat zártosztályra.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!