Ha valaki nagyon fàradt és rosszul alszik az mennyire mély depresszió?
Figyelt kérdés
Mit lehet ilyen esetben tenni az illetővel.Màr jàr kezelésre.2022. szept. 25. 21:25
1/10 anonim 

válasza:

Szedje a gyógyszereit, számoljon be a tapasztalatairól a kezelőorvosának. Az alvásmegvonás amúgy egészséges emberből is pár nap alatt pszichózist válthat ki, szóval pihenjen, amennyit csak sikerül.
2/10 anonim 

válasza:

Kocogas. Igen ilyen idoben is. Vannak vizallo cuccok cipok!! Zenehallgatassal.
Egeszseges feldolgozatlan etelek evese kizarolag.
Napozas vagy szoli rendszeren ezeken kivul pluszban.
Mindharom kell a sikerhez!!
A gyogyszerek csak sulyosbitjak az allapotod. Mergezoek. Ongyilkossagba taszitanak. Semmi eredmenyuk
4/10 anonim 

válasza:

A kezeletlen betegség taszíthat öngyilkosságba.
5/10 anonim 

válasza:

Szerintem megértőnek lenni, validálni az érzését. Ennyiből nem lehet megállapítani, hogy mennyire súlyos. Jó jel,ha azért fel tud kelni, ki tud mozdulni.
6/10 anonim 

válasza:

5
Te honnan tudod, hogy ki tud mozdulni? Arról volt csak szó, hogy orvoshoz ment. Oda meg lehet, hogy úgy vitték.
7/10 anonim 

válasza:

Ha valaki nagyon fáradt és mondjuk 3-4-5 óránál nem tud többet aludni, az közepes depi is lehet már akár. Ilyen esetben muszáj gyógyszert szedni, mert ennyi nem elég. Min. 6 óra alvásnak meg kell lennie, éjszaka és egyfolytában. (Ezt nem én mondom, hanem a pszichiáterem.)
8/10 anonim 

válasza:

Azt írtam, h jó jel, HA fel tud kelni...
Feltételes módban.
10/10 A kérdező kommentje:
Feltud kelni az illeto,elvegzi a munkajat,de azt mondja faradt...egyik nap azt mondta furdeni,fogatbmosni nincs ereje majd masnap.Terapeutahoz egyedul ment el.Azt mondta neki mosollyal szoritja le a problemakat.Rajta olyankor mikor talalkoznak vele nem latszik az allapota.Lattam mar nagyon kikeszulve,melyen szomorunak.Meg sokszor folytattunk nagyon mely beszelgeteseket errol.
2022. szept. 27. 08:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!