Mennyire normális, hogy egyik osztálytársam traumatizálva érzi magát, attól, hogy vegetáriánusként véletlen megevett húst, mert azt hitte abban nincs hús. 3 napja erről beszél csak, traumának éli meg ?
Nem biztos, hogy tud róla. Én sem tudtam korábban. Nekem is az orvosom mondta el, hogy mi miatt van ez.
Egyébként tessék:
ARFID (Avoidant Restrictive Food Intake Disorder) is one such eating disorder diagnosis we see a lot of crossover with OCD behaviors and symptoms. Those struggling with ARFID have an intense lack of interest or aversion to food as well as extreme sensitivities around eating.
Még mindig nincsen OCD-je, se ez.
Miért akarod ennyire diagnosztizálni?
25, Sok szrt átéltem, ami tényleg traumatikus volt, poszttraumás stresszem van, depresszióm és tudom, hogy az osztálytársamnak nincsen OCD-je, meg fóbiája. Egyszerűen túlreagálta ezt a helyzetet. Gondolom majd megnyugszik egyszer, vagyis remélem.
Semmi OCD-re utaló jel nincs nála, nem is szenved, nem furcsa, meg ilyesmi.
Nála ennyire nem komoly, hogy nem nyúl egy olyan evőeszközhöz, ami hússal érintkezett.
Miért nem tudja csak a barátainak elmondani, miért minket zavar folyton? Zavarja az órát, meg minden.
Én se mondom el a bajaimat neki.
Na mindegy, abbahagytam, egyszerűen ignorálom és kész.
Nincs értelme már a kérdésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!