Miért gondolkozok lassan?

És még vmi: a standard iq tesztek a matematikai, matematikai-logikai és nyelvtani-logikai intelligenciát mérik a mai napig. Én ott átlagban vagyok. Míg tudnivaló, hogy van még van 6-7-8 féle intelligencia. Azok közül nekem pl. az interperszonális, intraperszonális és gyakorlati intelligenciám kiemelkedően jó.
Itt a nyelvi-matematikait meg a gyakorlatit nem említik:

12
Kicsit szebb lett a leányzó fekvése, de csak egy kicsit.
Engem a szüleim (az alsó osztályos kínzások után) soha többet nem piszkáltak a tanulással és onnantól kezdve megtáltosodtam és felső tagozatban már elég jól tanultam, gimiben az egyik legjobb tanuló voltam (oké, nem volt nehéz suli egyáltalán).
Én is mindig békén hagytam a gyerekeimet a tanulással és lássatok csodát, tök maguktól magától értetődő volt számukra, hogy ha hozzák haza az egyeseket meg a ketteseket, akkor nem fogom örömmel nyugtázni (hanem annyit mondok pl., hogy oké, de azért legközelebb tanulj lécci). Mindketten teljesen jól tanult/tanulnak (most mondhatnám, hogy a kicsi a legjobb tanuló az osztályában, mert rohadt okos, de igazából ez nem lényeges, ez is csak egy adottság, mint a zöld szem vagy a vékony testalkat).
többek között 10-es voltam

"Itt a nyelvi-matematikait meg a gyakorlatit nem említik:"
Na itt már nagyon belebonyolódtam, nem tudom, mire gondoltam pontosan. :)
És még kényszeresen javítom is magam.
11-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!