Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Felek a scippa felerősíti a...

Felek a scippa felerősíti a szorongást. Nagyon durva volt nektek az első pár nap/egy hét?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Két éve panikbetegseggel küzdök, na nem egyfolytában volt, voltak jobb, tünetmentes időszakok es rosszabbak is.

Most már eljutottam oda az utóbbi két hónap miatt, hogy beszéltem egy pszichiaterrel, aki scippat irt fel nekem, 5 mg-osat.

Ugyanakkor olvastam es a doki is mondta, hogy az első héten felerősíti a pánikot es szorongást, de nálam már az így is annyira eros, hogy néha ki akar szakadni a szivem a mellkasombol a magas pulzus miatt.

Így felek, hogy nagyon durva lenne elkezdeni a gyógyszert.

Nálatok volt valami? Nagyon rossz lett vagy neg sem ereztetek?

2022. szept. 21. 06:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
40%
0,25 nem gáz, az nem olyan erős, ha nagyon kell, nyugodtan dobhatsz be 1-1 szemet .
2022. szept. 21. 13:28
 12/14 anonim ***** válasza:
54%
Scippat szedtem en is es nekem is nagyon durva volt az elso het. Masodik heten mar kezdtem jol lenni es utana semmi bajom nem volt tole, elmult a szorongás es a panik is. Nekem sokat segitett.
2022. szept. 21. 17:18
 13/14 anonim ***** válasza:
48%
Szedd be. Ha nagyon rosszul vagy, legfeljebb leállsz vele. Ne munkanapon vedd be. Ha nem szeded tovább, másnapra elmúlik a rosszullét.
2022. szept. 21. 19:03
 14/14 anonim ***** válasza:

Hogy vagy azóta kérdező?

Remélem jobban :)

2023. nov. 13. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!