Hogyan kérjek segítséget ha nem akarom hogy újra bezárjanak?
Figyelt kérdés
Félek ha segítséget kérek akkor megint pszichiátrián kötök ki.Ezt el akarom kerülni és soha többet vissza nem menni oda.De nagyon szükségem lenne rá mert így nem lesz jó.Kb a gyógyszeren kívül SEMMIT nem kaptam.2022. szept. 17. 21:11
11/14 anonim válasza:
Online/chat segítséget sehol nem tudok igénybe venni, most így vasárnap? Amiket találtam csak telefon ilyenkor(persze vasárnap van pihenni nekik is kell tudom)
12/14 anonim válasza:
12
Nem keverlek össze senkivel.
13/14 anonim válasza:
11
Sajnos nem nagyon. Én múltkor kerestem telefonos segélyszolgálatokat (de azoknál van online/cset is általában, legalábbis a kiírás alapján) és egyik sem működött. :(
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__..
14/14 anonim válasza:
Senki ne hívjon online “segítő” vonalat… csak meg jobban össze fognak törni
Ha a konkrét szakemberek szemetek akkor képzeljetek el ez milyen lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!