Hol tudnék segítséget kérni?
Olyan szintű szorongásos rohamokat kapok, hogy úgy érzem nem bírom.
Nem pánikroham, nem félek attól, hogy meghalok, hanem ilyen szorongásos rosszullétek; remegés, gyomorfájdalom, mintha nem a való életben lennék jelen, ingerültség, félelem, reménytelenség érzése, és hogy nem bírom.
Olyan durvák, hogy az utcára is alig van erőm kimenni, és a családom pedig nem támogat. Folyton beszólnak, és nem értik meg, hogy nem lusta vagyok, hanem nem bírom már a szorongást.
Nincs munkám jelenleg, ezért nem tudok fizetős orvoshoz menni, viszont az állapotom egyre romlik, és boltba sem merek menni.
Ha nincsenek itthon a szüleim, inkább nem eszem. Tehát nincs bennem ez a "túlélés" ösztön, úgy érzem hogy meghalok.
Hogy tudnék kijönni? Olyan, mintha lenne bennem egy hatalmas mentális blokk, amin nem tudok túllépni, akárhogy próbálom motiválni magamat.
Ha jól értem, kb 19-22 éves lehetsz, vagyis a kora felnőtt korban vagy. Jól értettem?
Ezek mindenképp komplexebb gondok. Nincs olyan ismerősöd, barátod, aki előtt meg tudsz nyílni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!