Miért fáraszt le nap végére a szorongás?
Figyelt kérdés
Szociális szorongással szenvedek jó pár éve. Jártam pszichológushoz is. Nagyon lefárasztanak az emberek. Nem tudok boldog lenni emiatt. Sokat mosolygok, de valójában nem érzem jól magam.
Gyógyszert nem akarok szedni, mert azt mondják mellékhatásai vannak.
Valakinek sikerült ebből kijönnie?
2022. szept. 14. 18:53
2/4 anonim válasza:
A szorongás egy stresszes állapotot jelent. Stressz hatására 100%-on pörgünk, amit normális esetben csak rövid ideig csinálnánk. Ha folyton stresszelsz és mindig 100%-on pörög a szervezeted, akkor nem meglepő, hogy nap végére elfáradsz.
3/4 anonim válasza:
Elvonja az energiat! Nem kell mindig mosolyogni! Szetintem az is kulon faraszt! Ha a munkad miatt kotelezo, az mas. De jogod van melankolikusnak, kedvetlennek akar szomorunak is lenned!
4/4 anonim válasza:
Ugyanezzel küzdök, lassan 10 éve. Mikor közösségbe kell mennem már szorongok. Ez azt jelenti hétfőtől- péntekig gyomorgörcs, hidegrázás, gyengeség, mentális kimerültség jellemez. Amíg szedtem a Frontint minden rendben volt, aztán az orvosom leállított róla fokozatosan. Hát jeleztem felé, hogy visszaestem ugyanabba az állapotba amibe eddig is voltam. Nem hitte el, szerinte ez egy ideig normális. “ Majd helyre áll az egész”. Hát nagyon nem. Én már sokszor fel sem akarok kelni. Nem bírok már ezzel a folyamatos gyomorgörccsel élni, már sírni sincs erőm. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!