Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan lehet elhallgattatni a...

Hogyan lehet elhallgattatni a "hangokat"?

Figyelt kérdés
A múltamból emlékfoszlányok törnek fel az elmémbe és szinte hallom, ahogy beszélnek hozzám. Arról, hogy mennyire értéktelen semmirekellő vagyok. Ami igaz, de ezt én is tudom. Nagyon rossz.
2022. szept. 13. 18:53
 1/5 anonim ***** válasza:
18%
Pszichológussal feldolgozva.
2022. szept. 13. 18:56
 2/5 anonim ***** válasza:
13%
Szerintem is pszichoterapeuta kell neked. NEM VAGY ERTEKTELEN, nagyon is ERTEKES ember vagy. Ha nem mesz el meg idoben terapeutahoz, akkor lehet, hogy ezek a hangok mar nem csak ezt fogjak mondani, hanem sokkal rosszabbakat is, amiket mar csak gyogyszeres kezeles fog tudni megszuntetni. Ne akarj ideig sullyedni. Egyebkent meg a hangok kitol szarmazhatnak szerinted, kinek az uzenetet kozvetitik feled? A szuleid mondtak neked ezt mindig?
2022. szept. 13. 19:20
 3/5 anonim ***** válasza:
25%

2, Emlékbetörések ezek szerintem nem hangok… nem értem miért gondoltok mindig ilyesmire, mint pld akusztikus hallucináció.

1 voltam. Nekem is vannak emlékbetöréseim.

2022. szept. 13. 19:22
 4/5 anonim ***** válasza:
24%
Tudom, hogy emlekbetoresek, viszont szerettem volna erzekeltetni, hogy az ilyen jellegu emlekbetoresekbol kesobb konnyen lehetnek rosszabb dolgok is.
2022. szept. 13. 19:37
 5/5 anonim ***** válasza:
60%
Jarj kocogni a termeszetbe. Az gyogyir mentalis bajokra!!
2022. szept. 14. 03:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!