Gyógyult meg valaki a mágia segítségével valamilyen mentális betegségből?
Nem akartalak megijeszteni ezekkel, alapesetben, az emberek túlnyomó többsége nem kerül kapcsolatba a természetfeletti világgal, ha nem keresi azt. Kapcsolatfelvételre ad lehetőséget a gondolatok kiüresítésének technikái (meditáció, mantra, gyertyalángra koncentrálás, stb.), pszchiedelikus drogok.
Ha mégis történne bármi "támadás", Jézus nevét kell segítségül hívni ilyen esetben. Meg felhagyni az okkult technikákkal.
Megengedett a gyógyszer is, én 10 évig szedtem egy SSRI-t. Azért hagytam abba, mert elkezdett fájni a térdem és nem múlt el semmitől. Miután abbahagytam a szedést elmúlt. Szorongásra szedtem.
Így gyógyszer nélkül mintha kissé depressziós lennék, kevésbé van étvágyam is. (Bő egy hónapja tettem le a gyógyszert).
Ami tapasztalatom szerint jó hatással van az idegrendszeremre:
-D+K csepp
-omega 3 kapszula
-olyan multivitamin kapszula, amiben vannak B vitaminok
(pl. Olimplabs Vitamin Plus)
-magnézium kapszula (magnézium biszglicinát)
(utóbbi kettőt ebéd után szedem be kis idővel, tehát nem az összes étrendkiegészítőt egyszerre) szedek még reggelente 250 mg C vitamint, de ez alap
Ezekkel képes vagyok gyógyszer nélkül élni, erősebb az idegrendszerem.
(utánaolvastam, és ezeket találtam, hogy hasznosak lehetnek)
Nem tudom, neked milyen mentális betegséged van? Ha depresszió, akkor a szellemi-lelki olvasmányok is tudnak egy kapaszkodót adni. Érdemes eljárni könyvtárba és keresgélni.
Az SSRI gyógyszereknek, amit én is szedtem, van kockázata, erről szól egy film, Tilda Swinton narrációjával:
Letters from Generation RX
A térfájdalom elég elrettentő erővel bírt ahhoz, hogy ne akarjak visszatérni a gyógyszerre, ha az nem lett volna, nehezebb lett volna végleg lerakni.
De a gyógyszer nagyon markánsan javított a szorongásomon. Mérlegelni kell.
Nekem pánikbetegséggel indult tavaly év végén, de szerencsére a rohamok már megszűntek április óta, már csak az "indokolatlan szorongás" maradt meg.
Amiket én szedek jelenleg:
- B12 vitamin
- D+K csepp vitamin
- Omega3
- Pszichobiotikum
- Brandenburg Neuro
- Máriatövis
- Gyógygombák
- Szelén+Magnézium+Cink
- Melatonin
Jelenleg gluténmentes diétát folytatok, de sajnos nem vettem észre ettől sem javulást.
Gyógyszert egyenlőre nem akarok szedni, mert tartok a mellékhatásoktól és sokan le is beszéltek róla, viszont sajnos a homeopátiás szerek se nagyon használnak, így lehet, hogy kénytelen leszek bevállalni.
Minden nap próbálok időt szakítani a mozgásra, a meditációra.
Még a kognitív viselkedés terápián gondolkozom, mert sajnos a pszichológusok sem tudnak érdemi segítséget nyújtani.
Egyébként, amit én szedtem (Citalopram 20 mg), azt szokták pánikra is felírni. Ha pánikod visszajön, valószínűleg az elmulasztja.
De vannak mellékhatások, ezért írtam h mérlegelni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!