Hogy dolgozzátok fel, hogy a legtöbb jó dolgot el*urtatok az életetekben?
Húzz egy vonalat, és kezdj el úgy élni, hogy az eddigi tapasztalatok alapján kevesebb hibát kövess el.
Nincs tökéletes ember. Mindenki hibázik, nem is egyszer. Fő, hogy felismerted, hogy mit, így el tudod kerülni később.
Szemléletváltással!!!
Kedves kérdező és kedves minden eddigi válaszoló: "Változtasd meg magad és megváltozik a világ!" Ez tényleg igaz, kezdve ott, hogy ne hibának lásd az eddigi hibáidat, hanem lehetőségeknek, kihagyott lehetőségeknek! Máris nem fáj annyira, ugye?
Aztán ízlelgessétek azt a mondatot, hogy a világ úgy van jól, ahogy van, illetve hogy a sorsod már meg van írva és jó úton haladsz! Azok a dolgok, amelyeket te hibáknak hívsz, ti hibáknak hívtok szükségesek voltak az életetekben ahhoz, hogy azok legyetek, akik most vagytok! A karma a kiegyenlítődés szabályszerűsége: addig találkozol egy problémával, amíg ki nem békülsz vele. Ergo szükséges volt úgy élni az életed, ahogy eddig élted, különben nem az lennél ma, aki most vagy: egy csodálatos emberi lény!
Fontos, hogy minden konkfliktus után a megfelelő végkövetkeztetéseket vonjuk le! Az, hogy bármikor is hibát követtél el pl. nem egy jó végkövetkeztetés! Szükséges volt ahhoz, hogy az legyél, aki most vagy, ám nézd meg, hogy mit tudsz ezekkel a múltbeli konfliktusaiddal kezdeni, mi a jobb konklúzió: miért kaptad a sorstól azt a lehetőséget, azt a kihívást, még ha nem is éltél a kihívással?
Szerintem igaza van a 4. válaszolónak abban, hogy később látta be, hogy jól döntött korábban. Amint megtalálod a boldogságodat a jelenben, visszanézve a múltba megérted abban a pillanatban, hogy mindennek pontosan úgy kellett történnie, ahogy történt, hogy az lehess, aki lettél! Egy csodálatos emberi lény!
Mert nem attól leszel boldog, hogy van x diplomád vagy y fizetésed vagy csodálatos házastársad!!! Hány olyan ember van a világon, akiknek ez mind megvan és mégsem boldogok? Rengeteg!!!
Tehát mindenki a saját boldogságáért felelős!
Vagyis én pontosan ezzel a szemléletváltással dolgoztam fel minden szerinted jó dolgot az életemben, amelyet eltoltam, hogy rájöttem, hogy nem toltam el, hanem akkor épp azt tettem, amit az akkori képességeim alapján a legjobbnak találtam!
Ismerd fel, hogy
Én is sok sok hibát követtem el. Nem tudom letagadni mert tényleg sokszor hibázok.
Ilyenkor megpróbálok kifogást keresni, és más embereket illetve körülményeket hibáztatom. Nem tudok felelősséget vállalni a tetteimért. Sajnos lelkileg ebből a szempontból beteg vagyok, így ha akarok se tudok változtatni ezeken.
Egyszerűen gyenge a jellemem, így születtem. De tisztelem azokat akik harmonikus, boldognak látszó házasságban, vagy párkapcsolatban élnek és kerek az életük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!