Baràtként mit tehetnék ilyen esetben?
Figyelt kérdés
Elsősorban olyan emberek véleményére,tapasztalatàra lennék kívàncsi akik depresszióval,öngyilkos gondolatokkal küzdenek vagy akik segítettek màr màsoknak ilyen esetben.Az illető sokat jelent nekem és rossz nézni a szenvedését.Szerencsére elhatàrozta pszichoteràpiàra fog jàrni.Remélem jó pszichológust vàlasztott és nem ront az àllapotàn.Van amiben baràtként nem tudok segíteni mert meghaladja a kompetenciàmat és csak forognànk egy körben viszont biztosan van olyan dolog is amiben a pszichológus nem tud ott lenni.Mit tehet ilyenkor egy tàmogató baràt? Hogyan előzhető meg hogy nagyobb tragédia történjen?2022. szept. 7. 20:05
11/14 anonim válasza:
Persze, mert rákban meghalni az jobb. Láttál már rákos elfekvőt?
12/14 anonim válasza:
Csak vigyázz, mert lehet hogy elkezd rád állni, nekem is van ilyen ismim, és már megöli magát ha nem lesz csaja, sőt, beleírja a végrendeletébe, hogy nem szereztem (xy én) csajt neki és azért öli meg magát mert én megígértem hogy segítek neki, de nem adtam neki csajt..
13/14 anonim válasza:
11. Nem feltétlen, volt ismerősöm rák mellett túlélt minden panasz nélkül igaz hogy 1 rakat gyógyszerrel, de panaszmentesen még 2 évet, egyedül annyi baja volt, hogy estére pelenka kellett neki, de egyáltalán nem volt fájdalma, tiszta orientált.
14/14 anonim válasza:
Csak pelenka kellett neki?
Kívánjam neked is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!