Ez depresszió vagy csak szorongás?
Figyelt kérdés
Még suliba járok eddig szerettem, de most már semmi kedvem hozzá. Angolt eddig imádtam, de az elmúlt két napba egyéltalán nem érdekelt és nem figyeltem. Nehezen tudok elaludni éséjjek 2-szer felkelet és nehezen tudok vissza aludni. Itthon elkezdek sírni ha hozzám szólnak suliba is csak vissza tartom(ez nem nagyon értelmes de remélem értitek). Nincs életkedvem legszivsebben öngyilkos lennék.2022. szept. 6. 19:33
1/1 anonim válasza:
A túl sok stressz is előhozhatja a depressziót. Javaslom hogy sportolj valamit, egyél egészségesen! Ha nem javul kipróbálhatod az 5HTP kapszulát. Serkenti a szerotonin termelést. Netről lehet rendelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!