Mi ez az egesz?
Figyelt kérdés
tegnap ota gyilkos gondolataim vannak. Mintha nem is en lennek. felek magamtol,nagyon. egyik pillanatban lejatszodik elottem egy ilyen kep. es pedig nagyon szeretem azokat az embereket akik korulvesznek. es nagyon is feltem mindig az elvesztesuktol. ok a legfontosabbak szamomra. MI ez az egesz2022. szept. 6. 18:51
1/5 anonim 

válasza:

Olyasmit képzelsz el hogy valamelyik szerettedhez odamész és kegyetlenül megölöd?
2/5 A kérdező kommentje:
igen! Viszont en nagyon feltem oket mindig sirok ha arra gondolok h valaha nem lesznek velem es felek
2022. szept. 6. 19:08
3/5 anonim 

válasza:

Máskor is előfordult veled ilyen?
Pszichológiai kezelés alatt álltál?
Szedsz valamilyen gyógyszert?
4/5 A kérdező kommentje:
nem! Viszont panikbeteg vagyok mar 5 eve
2022. szept. 6. 19:24
5/5 anonim 

válasza:

Szerintem keress egy pszichológust mert ez csak egyre rosszabb lesz és erősödik a lelkiismeret furdalásod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!