Szerintetek mentális problémákat generál az ha valaki
25-30 éves koráig a szüleivel él?
Figyelt kérdés
Olyan mintha, havi 100-150-et spórolva a mentális egészségeddel fizetsz? ( Pl konfliktus helyzet és apád a kis dolgok miatt idegbeteggé válik )
És ha ezek havi 1-2x előfordulnak akkor már úgy érzed nem éri meg, vagy még elviselhető, ha nincsenek öngyilkos hajlamaid és alapvetően haladsz előre az életben?
2022. szept. 5. 21:07
1/7 A kérdező kommentje:
Nem úgy értem, hogy egészen eddig velük élt, hanem ha az ember visszaköltözik 1-2 évre átmenetileg
2022. szept. 5. 21:08
2/7 anonim válasza:
Ő miért is okozna gondot? Anyám 1 évet és pár hónapot leszámítva, végig a szüleivel élt, és ez számomra is előnyös volt, mint unoka, mert azóta tudom becsülni az idős embereket, nagyapám 12 éves koromban halt meg... utolsó nagyszülőként... hiányzik..
2022. szept. 5. 21:23
3/7 anonim válasza:
Na és a azülők mentális egészsége a "gyerek" miatt?
2022. szept. 5. 21:25
4/7 A kérdező kommentje:
3. Mármint ha valami apró dolgot csinál amit saját maga ki tud javítani 5 perc alatt, kb ugyanolyan nüanysznyi dolgokról van szó amit saját apám is elkövet hibákat, csak amikor ő követi el nincs kit hibáztatni mert saját magát nem fogja leüvölteni, de amikor más csinálja akkor jön a show
Ezek a dolgok amik megérik azt, hogy jó felhúzza magát mint valami totál mentálisan beteg állat?
2022. szept. 5. 21:32
5/7 anonim válasza:
Ezt szerintem minden család el tudja dönteni magának. Van akinek működik, van akinek nem. Nyilván neked nem működik, ilyen esetben meg te tudod mérlegelni, hogy megéri e. Azért alapvetően nyilván egészségesebb ha a gyerek külön él 30 éves korában, saját magára és a szüleire nézve is.
2022. szept. 5. 22:11
6/7 A kérdező kommentje:
Hogy ha az ember sokáig a szüleinél lakik és mondjuk úgy az önismereti átalakuláson megy keresztül amikor is elvesztette az összes barátját ( egyedül van már évek óta ) és csak a szülei azok akikkel beszélget néha felszínes dolgokról
Ez gyakorlatilag egy egyenes út ahhoz az érzéshez amit úgy lehetne összefoglalni, hogy "nem vagyok szerethető?"
2022. szept. 6. 06:27
7/7 anonim válasza:
Nézd anyámnak van egy barátnője is, akivel idestova 50 éves barátság köti össze, gimnázium után lettek barátnők, pedig kollégiumba egy helyen laktak, de felette járt... és egy temetés hozta őket össze, ugyanis pikkelysömöre lett az előző vőlegényének, mármint anyám barátnőjének, és valamilyen kísérleti kezelést kapott, amibe belehalt és az ő temetésén kezdtek el beszélgetni. Azóta mindketten özvegyek lettek, de anyám jóban volt a legjobb barátnője anyjával is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!