Miért van bennem egy állandó ellenkezés?
Figyelt kérdés
Minden ellen. Saját magam és a sajat szandékaim is szabotálom, amik fontosak nekem.
Az automatikus reakcióm midnenre szinte, hogy "nem akarom".
Mint egy dackorszakos 2 éves pulya.
Nem hisztizek meg semmi, normál felnőtt módjára viselkedek, ez az ellenkezés bennem van, és valahogy ott próbálom lerendezni csak nem tudom.
Miért ragadtam meg itt, miért van ez bennem? Hogy szabaduljak meg tőle?
2022. szept. 4. 21:30
1/2 anonim 

válasza:

Hát mondjuk kezdd azzal hogy leülsz és őszintén magadba nézel hogy miven is van pontosan problémád? De a mélyén. Mert ezek a az ellenkezések csak felületesek. Mint egy tünet, de erre nem ez a megoldás.
2/2 A kérdező kommentje:
Eleve sokat vizsgálgatom magam meg analizálom. Ebből a szempontból nem volt eredménye (mással kapcsolatban volt) Ennél mélyebben én már nem tudok magamba nézni....
2022. szept. 4. 23:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!