Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Legfájdalmasabb mondat amit...

Legfájdalmasabb mondat amit pszichológus/ pszichiáter mondott nektek?

Figyelt kérdés
2022. szept. 4. 19:28
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
Már végeztünk, és itt a számla…
2022. szept. 4. 19:37
 2/10 anonim ***** válasza:
30%
Ezek csak arra mennek rá, hogy lehúzzanak anyagilag. A megoldás a szerető baráti társaság és a család. Nem pedig ezek.
2022. szept. 4. 19:38
 3/10 Psycho ***** válasza:
68%

#2, remélem ezt Te sem gondoltad komolyan. Egyfelől erős általánosítás, másfelől orbitális nagy tévedés. Persze, sajnos igen, van egy-kettő semmirekellő, de biztosíthatok mindenkit, ez a kivétel.

Javaslom ezt a cikket, azon belül is a 4-es pontot:

[link]

2022. szept. 4. 20:08
 4/10 anonim ***** válasza:
4%
A feleséged nagyon jó az ágyban!
2022. szept. 4. 20:14
 5/10 anonim ***** válasza:
27%
Ez a mindset pszichológia az ékes bizonyítéka annak hogy milyen iparág is ez :)
2022. szept. 4. 22:02
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Amikor kinevetett egy problemam miatt, illetve amikor mondtam, hogy sajnos kikene hagynunk 1-2 alkalmat, mert elfogyott a penzem (20 eves voltam, es nem szamithattam a szuleimre), es valasztas ele allitott, hogy vagy maradok, vagy soha tobbet ne jojjek. Soha tobbet nem mentem.
2022. szept. 5. 06:45
 7/10 anonim ***** válasza:
57%

Az biztos, hogy mint minden szakmában, itt is vannak jó és rossz szakemberek. Ugyanígy találsz jó és rossz tanárokat, vagy orvosokat, villanyszerelőket, és még sorolhatnám. És persze ott van az egyéni preferancia, hogy valakivel megtalálod a hangot, valakivel meg nem. Ha nem jó az angoltanárod módszere, aki nyelvvizsgára készít fel, szépen elköszönsz és keresel egy másikat. Ugyanígy kell a pszichológussal is. Persze előtte meg lehet velük osztani, hogy úgy érzed, neked másra van szükséged és ez neked nem segít. Lehet, hogy tud változtatni, ha tudja, mi a problémád.

Egy jó pszichológus nagyon értékeli és fontosnak tartja a visszajelzést, a negatívat és a pozitívat is. Így tud fejlődni és jobban segíteni neked. Ha megbántott, vagy rosszul esik, hogy fizetned kell (nem arról beszélek, amikor nem tudsz), ezt is megoszthatod vele. Pont ez a lényeg, hogy a pszichológusnál nincs tabu, bármit megoszthatsz vele, nem fog elítélni, mint anyukád vagy a barátaid. Nem kell neki megfelelned vagy félned attól, hogy ha ezt tudja rólam, megszűnik a barátság.

2022. szept. 5. 08:18
 8/10 anonim ***** válasza:
67%
Jó csak vegyétek már észre, hogy a pszichológus pontosan ugyanannak a hazug struktúrának a termékei, mint az orvosok.
2022. szept. 5. 09:06
 9/10 anonim ***** válasza:
61%

Hát az első magán pszichiáteremtől eljöttem, mert nem igazán volt jó. (Nem mellesleg nem járhattam volna hozzá, mert szó szerint csecsemő koromtól ismert, a nyaralóink egymás mellett voltak, csak ő idősebb nálam, ő az unokatesóimmal barátkozott, én meg az ő unokatesójával, aki velem egyidős. Minden nyarat szinte együtt töltöttünk. Csak ez nem az ÉN, hanem az Ő felelőssége lett volna, hogy megmondja, hogy nem járhatok hozzá.)

Szóval azt mondtam neki, hogy nem akarok tovább járni hozzá. Email-ben. Erre egy ilyen nagy lelkizés bontakozott ki, amiben Ő volt megsértődve és Ő nem tudta kezelni a helyzetet. És akkor vmi ilyet írt, hogy "még mindig vannak, akik elviselnek téged". Ezt egyébként törölte az agyam, nemrég találtam meg a levelét. Nem mellesleg nemhogy elviseltek (elviselnek) emberek, hanem nagyon szeretnek a gyerekeim (szerencsére), más családtagjaim, a barátnőim és még azért vannak sokan, akik szintén.

2022. szept. 5. 09:15
 10/10 Psycho ***** válasza:
#8 kifejtenéd jobban, kérlek? Mert érdekel, milyen hazug struktúrára és termékekre gondolsz.
2022. szept. 5. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!