Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Eszembe jutnak majd az emlékei...

Eszembe jutnak majd az emlékeim, nem csak a rossz?

Figyelt kérdés

A gyerekkorom és a tinédzserkorom úgy, ahogy van, majdnem kitörlődött az agyamból.

Ha feljönnek emlékek, azok mind rosszak. De az is kevés, van lehetőség, hogy jó emléket visszaszerezzek?

2022. szept. 2. 12:39
 1/3 anonim ***** válasza:
27%

Minden megvan, semmi sem veszett el. A tudatalattid elzárta előled szerintem, mert lehet sok(k) lenne egyben, és adagolni fogja olyan mennyiségben amivel meg tudsz bírkózni.

Biztos fog jó emlék is jönni, csak észre kell venned.

2022. szept. 2. 12:58
 2/3 anonim ***** válasza:
44%

Nekem volt egy borzamas időszakon 12 éves korom körül azt mondogattam magamnak hogy hülye vagyok buta vagyok hogy elfelejtsem , főleg azt mennyire nem voltam szociális valahogy mintha senkit nem izgattam volna már 29 vagyok egy súlyos mentális betegségem lett végül pont a szociális érdeklődésem/hiányosságaim miatt de már sokkal jobban vagyok.

Nekem egy mentor segített.

2022. szept. 2. 14:35
 3/3 A kérdező kommentje:
Mi ez a nagy lepontozási hullám?
2022. szept. 2. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!