Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ha 4-5 testvéred volt,vagy...

Ha 4-5 testvéred volt,vagy gyereked,mik a rossz élményeid,emlékeid ezzel?és pozitívumok?

Figyelt kérdés
Ha 3-4-5 testvérrel nőttél fel,milyen rossz emlékeid vannak ezzel kapcsolatban? Mik a rossz élmények? És a jó emlékek is érdekelnek ha van. Idősek,fiatalok is válaszolhatnak.és ha sok gyereked van,mik a rossz élmények,nehézségek,mikor ki szoktál borulni? És mik az előnyök,amitől ugy érzed jobb,hogy sok gyereked van?
2022. júl. 9. 20:24
 1/6 A kérdező kommentje:
És később,hogy alakult tesóiddal a viszonyod mikor felnőttetek? ( vagy a gyerekeiddel ha már felnőttek) milyen gyakran találkoztok?
2022. júl. 9. 20:26
 2/6 anonim ***** válasza:
95%

3 bátyám van, 5-6-7 évvel idősebbek.

Lefogtak és pukiztak az orromra, annyi ruhát rámadtak, hogy amikor megütöttek és elestem nem bírtam felkelni. Belerakrak egy régi mosógépben és elindították, még szerencse, hogy az áram nem rázott meg és még sorolhatnám.

A nagyobbik bátyámmal 8-9 éve nem beszélünk egyáltalán. A másik kettővel rendszeresen beszélgetünk.

Nekem két lányom van 18 év korkülömbséggel, jól kijönnek egymással.

2022. júl. 9. 21:05
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekkori legjobb barátnőm nőtt fel 4 testvér mellett, ő volt a második. Arra emlékszem, hogy a szülei mindig rászóltak, hogy ne kenje meg olyan vastagon a kenyerét vajjal. Ne szedjen levest csak egy merőkanállal, hogy maradjon a tesóinak. A csaj éhezett, zsebpénzt nem kapott. Három szobában laktak heten, az egynemű gyerekek egy-egy szobában. Ő 14 évesen egy hét- és egy ötévessel. Barátok nem mehettek fel hozzá, én is mindig csak az előszobáig jutottam el. El sem engedték sehová, mert ő vigyázott a kistesókra. Csak a suliban tölthettünk időt együtt.
2022. júl. 9. 22:58
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

3 kistestvérem van. 12-14-15 év van köztünk.

Minden szabadidőmet velük kellett töltenem. Nem mehettem a barátaimmal sehova, mert nekem kellett vigyáznom a tesóimra.

Középiskolába se mehettem oda, ahova szerettem volna, mert messze volt és csak hétvégente jártam volna haza.

Gyerekként haragudtam a testvéreimre meg anyura.

A testvéreimmel azóta rendeződött a viszonyunk. Gyakran találkozunk.

2022. júl. 9. 23:03
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Én voltam a legkisebb, minden feszültséget rajtam vezettek le, a szüleim is..

Nem volt szoros kapcsolatom a szüleimmel, sosem alakult ki beszélgetés vagy csak egy közös program. Felnőtt fejjel sem látom jobbnak a helyzetet. Sok unokájuk van, mindig kivételeznek valakivel. Nekem egy gyerekem van, több nem is lesz, és kerüljük a családomat.

2022. júl. 10. 00:03
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Mások használt játékai, ruhái stb.
2022. júl. 10. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!