Ha 4-5 testvéred volt,vagy gyereked,mik a rossz élményeid,emlékeid ezzel?és pozitívumok?
3 bátyám van, 5-6-7 évvel idősebbek.
Lefogtak és pukiztak az orromra, annyi ruhát rámadtak, hogy amikor megütöttek és elestem nem bírtam felkelni. Belerakrak egy régi mosógépben és elindították, még szerencse, hogy az áram nem rázott meg és még sorolhatnám.
A nagyobbik bátyámmal 8-9 éve nem beszélünk egyáltalán. A másik kettővel rendszeresen beszélgetünk.
Nekem két lányom van 18 év korkülömbséggel, jól kijönnek egymással.
3 kistestvérem van. 12-14-15 év van köztünk.
Minden szabadidőmet velük kellett töltenem. Nem mehettem a barátaimmal sehova, mert nekem kellett vigyáznom a tesóimra.
Középiskolába se mehettem oda, ahova szerettem volna, mert messze volt és csak hétvégente jártam volna haza.
Gyerekként haragudtam a testvéreimre meg anyura.
A testvéreimmel azóta rendeződött a viszonyunk. Gyakran találkozunk.
Én voltam a legkisebb, minden feszültséget rajtam vezettek le, a szüleim is..
Nem volt szoros kapcsolatom a szüleimmel, sosem alakult ki beszélgetés vagy csak egy közös program. Felnőtt fejjel sem látom jobbnak a helyzetet. Sok unokájuk van, mindig kivételeznek valakivel. Nekem egy gyerekem van, több nem is lesz, és kerüljük a családomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!