Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha egy terapeuta se hisz...

Ha egy terapeuta se hisz nekem, akkor velem van a baj?

Figyelt kérdés

2022. aug. 30. 15:22
 1/7 anonim ***** válasza:
72%
Ha azt állítod, hogy kinyílt a harmadik szemed és homályosan látsz vele, akkor igen.
2022. aug. 30. 15:24
 2/7 anonim ***** válasza:
78%

Mivel kapcsolatban nem hisz?

Szerintem amúgy sok terapeuta nem jó szakember. Kinél jártál? Ha ilyen "coach" féle bagázsnál, akkor ne csodálkozz, ha nem jutottak veled elobbre. Pszichológus, szakpszichológus kell. Ők közt is van olyan, aki sem emberileg, sem szakmailag nem felkészült, előfordulhat, hogy pont ezeket fogtad ki. Ha van lehetőséged, ajánlás alapján keress szakembert.

2022. aug. 30. 15:36
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem coach.
2022. aug. 30. 15:37
 4/7 anonim ***** válasza:
21%
És válaszolnál értelmesen, vagy csak trollkodsz?
2022. aug. 30. 15:52
 5/7 A kérdező kommentje:

Szóval, elmondtam neki, hogy mi rázott meg, de nem hisz nekem, hogy az megrázhatott.

Ismeretlen emberekre kente, meg arra, hogy ért egy trauma az anyaméhben, vagy ilyesmit.

Depressziós vagyok azt mondta, de én csak úgy érzem, mintha kilennék égve a munka miatt.

2022. aug. 30. 15:59
 6/7 anonim ***** válasza:
6%
Ha tudod mi a gondod, minek mész szakemberhez?
2022. aug. 30. 22:14
 7/7 A kérdező kommentje:
Mert attól még nem vagyok jobban.
2022. aug. 31. 06:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!