Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Félek hogy újra megvágom...

Félek hogy újra megvágom magam, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Lassan négy éve vagdosom magam, de több mint fél éve tiszta vagyok. Egészen idáig úgy éreztem, hogy végre sikerült mindent letisztázni, és hogy végre jól vagyok. De kb két hete borzasztoan rosszul vagyok ismét, egyszerre érzem magam elkeseredettnek, dühösnek és üresnek. Úgy érzem hogy minden ami történik az én hibám, és egyszerűen nem tudom meggyőzni magam az ellenkezőjéről. Mikor megvágom magam általában nem is gondolok a következményekre, csak ösztönösen cselekszem és mostanában rettenstesen félek hogy újra megvágom magam. Tanácstalan vagyok, nem tudok mit tenni. Próbáltam beszélni a barátaimmal de nem hallgatnak meg, nem is érdekli őket hogy mi van velem és egyszerűen csak elveszettnek érzem magam.

2022. aug. 27. 19:45
 1/5 anonim ***** válasza:
49%
Ha szükséged van rá, én szívesen meghallgatlak privátban.
2022. aug. 27. 20:49
 2/5 anonim ***** válasza:
38%
Pszichológushoz menj. Így nem kell élni, így nem kell szenvedni.
2022. aug. 28. 01:23
 3/5 anonim ***** válasza:
28%
Pszichiáter.
2022. aug. 28. 13:27
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Kerj idopontot szakpszichologushoz, ezt nem kell egyedul megoldanod, fognak tudni segiteni!
2022. aug. 28. 23:13
 5/5 anonim válasza:

Szia! Én is hosszú ideje küzdök ezzel a dologgal és bizonyos okokból muszáj volt leszokjak pár hónapja (a nyárra kb) és így, hogy elkezdődött a suli már nem bírtam tovább ismét elkezdtem. Bár mondhatnám, hogy szörnyű bűntudat gyötör mert ez lenne a helyes, viszont sajnos nem így van. Sőt... Régóta nem éreztem ilyen jól magam valami miatt.

Teljes mértékben átérzem, amit te is és tudom már nem most írtad a kérdést, de ha beszélnél valakivel nyugodtan írj privátot.

16/L

2022. okt. 29. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!