Mi történik velem?
Történt velem valami ami miatt az utóbbi időben nagyon szorongok. Ezzel kapcsolatban egyfolytában olyan dolgok történnek velem amiről nem tudom eldönteni, hogy valóban megcsináltam vagy csak beképzelem. Olyan dolgok amiket nem akarok megtenni mert bűntudatom lenne miatta mégis vagy túl valóságosan képzelem el vagy megtettem csak nem tudom eldönteni. Ilyen van?
19 L
Amúgy is küzdök szorongással és depresszióval. Néha erős stressz hatására kényszerbetegség is előjön. Szóval azért mentálisan nem teljesen érzem magam stabilnak.
Most újabban egy perc nyugtom sincs. Fellépek Facebookra és ahogy pörgetem a bejegyzéseket folyton azt képzelem, hogy valami csúnya dolgot írok az emberek képei alá. Aztán nézegethetem a kommenteket, hogy tényleg írtam-e valami olyat vagy nem.
És ez az élet több más területén is közrejátszik. Az a baj már azt érzem ennyi szorongás után, hogy lelkierőm sem lenne néha visszafogni ezeket az indulatokat és ezért bánt a dolog mert így ki is nézem magamból, hogy megtenném. Pedig amúgy ilyen eszembe sem jutna
Kényszergoldolatok és generalizációs szorongás. Remélem pszichológushoz jársz terápiára mert ennyi minden mentális zavarral nem lehet normálisan együttélni.
Tipp: ha triggered a facebook, miért nem deaktiválod a fiókod amíg nem nyugszik körülötted a stresszes időszak? Jót fog tenni és egy kényszergondolattal kevesebb.
Szia!
Köszönöm a válaszod! Sajnos jelenleg nem járok pszichológushoz. Voltam már pszichológusnál és pszichiáternél is. Az utóbbi állapította meg a depressziót. Csak az a baj, hogy nehezen tudok beszélni a problémáimról így abbahagytam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!