Kezdek begolyozni azt hiszem. Tudtok erre mondani valamit?
Figyelt kérdés
2 éve itthon vagyok egész nap az agyat nyomom és telefontok szinte.... hipochonder vagyok de ehez ennek most semmi köze....mert tudom milyen az amikor beképzelem a dolgokat....szóval mostanában kezdtem el ezt érezni....az otthont nem érzem otthonnak... valamiért úgy érzem meg fogok halni...kb mindent elfelejtek...amit mondanak nekem meg se hallom néha...a hipochondriám Alzheimert akar mondani valamiért...tényleg kezdek begolyozni....van hogy az utcán fel kell eszméljek hogy nem otthon vagyok hanem az utcán....fogalmam sincs mennyit eszek mennyit iszok mert nem tartom számon....olyan mintha mindent rutinból csinálnék és nem gondolkoznék...aki hasonló cipőben jár kérlek segítsen2022. aug. 22. 20:32
11/17 A kérdező kommentje:
Az a baj a hipochondria miatt bármit elhiszek amit mondanak....ha azt mondja egy random ember nekem hogy agyadaganatod van akkor jön a pánik
2022. aug. 22. 22:51
12/17 anonim 

válasza:

Mantrázz valami jót hogy szuper egészséges vagy.
13/17 A kérdező kommentje:
És ha nem? Mármint....ha beteg vagyok? Hitessem el magammal hogy nem vagyok és majd csak egyszer beüt?
2022. aug. 22. 23:00
14/17 anonim 

válasza:

Járjál a pszichológushoz ő majd diagnosztizál
15/17 A kérdező kommentje:
Azért nem akarok járni hozzá mert nem akarom hogy függőség legyen belőle
2022. aug. 22. 23:14
16/17 anonim 

válasza:

Te hülye vagy? Itt összeszarod magad mert valaki azt írta lehet skizofrén vagy, ismétlem LEHET, sőt aki írta nem is ismer, vagy beszélt veled valaha. De mindezek ellenére nem mész pszichológushoz mert függő leszel tőle, helyette fetrengesz minden szartol, és már a halalodat látod magad elott. Egy ördögi körben vagy, tessék elmenni a pszichológushoz, meg a pszichiáterhez, mert nem vagy skizofrén, de a hipochondriadat ideje kezelni.
17/17 A kérdező kommentje:
Az ilyen fejmosasok nálam az életmentők... köszönöm szépen
2022. aug. 22. 23:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!