Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Kezdek begolyozni azt hiszem....

Kezdek begolyozni azt hiszem. Tudtok erre mondani valamit?

Figyelt kérdés
2 éve itthon vagyok egész nap az agyat nyomom és telefontok szinte.... hipochonder vagyok de ehez ennek most semmi köze....mert tudom milyen az amikor beképzelem a dolgokat....szóval mostanában kezdtem el ezt érezni....az otthont nem érzem otthonnak... valamiért úgy érzem meg fogok halni...kb mindent elfelejtek...amit mondanak nekem meg se hallom néha...a hipochondriám Alzheimert akar mondani valamiért...tényleg kezdek begolyozni....van hogy az utcán fel kell eszméljek hogy nem otthon vagyok hanem az utcán....fogalmam sincs mennyit eszek mennyit iszok mert nem tartom számon....olyan mintha mindent rutinból csinálnék és nem gondolkoznék...aki hasonló cipőben jár kérlek segítsen
2022. aug. 22. 20:32
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
22%
Skizofrén szülőmnél kezdődött hasonlóan, menj pszichiáterhez, ezt idejében el kell kapni.
2022. aug. 22. 20:39
 2/17 A kérdező kommentje:
Skizofrén???
2022. aug. 22. 21:52
 3/17 A kérdező kommentje:
Kezdek megijedni...nincs 2 személyiségem és nem szoktam a tükörképemmem beszélgetni
2022. aug. 22. 21:53
 4/17 A kérdező kommentje:
Családomban sose volt skizofrén...drogozni se drogoztam soha
2022. aug. 22. 22:03
 5/17 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom , de az omega 3 negyedére csökkenti a skizofrénia esélyét. Csak az 1# miatt írom én nem tudom mi van veled.
2022. aug. 22. 22:22
 6/17 A kérdező kommentje:
De most teljesen bepánikoltam...bárki lehet skizofrén? Nem hallok hangokat soha nem is hallottam..19 éves fiú vagyok...nem hiszem el
2022. aug. 22. 22:27
 7/17 anonim ***** válasza:
Én nem tudom csak az egyesre írtam a választ. , de egy pszichológushoz jelentkezz be.
2022. aug. 22. 22:32
 8/17 A kérdező kommentje:
1 éve járok hozzá.... hipochondriat diagnosztizált ennyi
2022. aug. 22. 22:46
 9/17 A kérdező kommentje:
De állítólag a skizofrén nem veszi észre a tüneteit csak a körülötte lévők veszik észre....
2022. aug. 22. 22:47
 10/17 anonim ***** válasza:

Ne pánikolj be nem azért írtam , mert azt gondoltam , hogy az vagy.

Csak azért írtam , mert az omega 3 szuper ilyen téren amit az első írt.

2022. aug. 22. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!