Hogy lehet elviselni a bántásokat hogy ne menjen végleg tönkre benne az ember és ne akarjon véget vetni magának?
Illetve én már tönkre vagyok menve csak napról napra egyre szarabbul vagyok
Volt egy holtpontom, ami után rájöttem hogy én bárhova megyek mindig célkeresztbe kerülök és bántanak
Ami a legrosszabb benne hogy nem tudok veszekedni, ezért vissza sem tudok vágni, úgyhogy aki bántott mind büntetlenül maradt
Volt olyan hogy összefogtak ellenem és emiatt elvesztettem a munkám, hogy lehet ilyenen túllépni anélkül hogy ne lennének ölési hajlamaim már?
A pszichológus ezen nem tud segíteni, már próbáltam
"én bárhova megyek mindig célkeresztbe kerülök és bántanak"
"összefogtak ellenem és emiatt elvesztettem a munkám"
Egy dolog, hogy nem tudja megvédeni magát, és más, hogy mindenki őt bántja, őellene esküszik össze.
Emögött valszeg valami mélyebbb dolog van, kicsit paranoid. Pszichiater, de o csak gyogyszert ir majd, kell melle pszichoterapia is. Vannak esetek, amikor terapia melle kell a gyogyszer, bar fogalmam nincs hogy te nalad mi lehet a baj.
De pszichologusnal mennyit voltal? szakpszichologus volt? terapiat kaptal vagy csak beszelgetett veled?
Én se igazán tudok visszavágni, ha arról van szó. Vagy ha visszavágok, azután már sírás következik a részemről.
Nagy eséllyel rád néznek az emberek és egyből látják, milyen vagy. Nem ítélnek meg veszélyesnek.
Igaza van egyik kommentelőnek, hogy ehhez az egészhez a bántalmazó környezetnek köze van. Ha az ember azt látja kiskorban, hogy hiába védené magát, nem tudja, mert semmit se ér vele, akkor nyilván ez a készsége nem igazán fog fejlődni.
Lehet, engem nem vertek kiskorban, emellett sajnos voltak rossz dolgok az életemben. Megtanultam, védekezni kb. felesleges, csak rosszabb lesz.
Talán viselkedésterápia, személyiségfejlesztés szakemberrel lehet a megoldás. Vagy az, hogy fogod magad és ha az ország keleti részében laksz, elhúzol az ország másik végébe, már ha megteheted.
Milyen tévképzetekről beszélsz te?
Nem paranoiás vagyok, hanem tényleg bárhova megyek konfliktusaim vannak és persze nem azért mert én kezdeményezem, mivel én nem is akarok szólni az emberekhez
Nem egyszer megtörtént hogy beszóltak és én pedig csak lefagytam és bámultam magam elé
Sokszor már neki is kellett volna mennem az illetőnek de arra meg végképp képtelen vagyok…
Nem tudom már feldolgozni a sok bántást
Már tenyleg van akinek a halálát kívánom
Hogy éljen úgy az ember hogy bárhova megy bántani fogjak, általában csoportosan?
Sajnos bosszút sem tudok állni, mert mégis hogyan?
Nem akarok élni tovább, minden nap a fejemben hallom az ordítozó hangokat amik beszólnak…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!