Mit tegyek, hogy ne legyek rosszul a kannabisztól?
Ne kísérletezz vele. Nem fogsz tőle meggyógyulni.
Terápiát próbálj.
Hol laksz, hogy a reagilát vrylar néven szeded?
No mindegy is, Euróbában skizofréniára, Amerikában bipolra van törzskönyvezve.
Én egy borzalmas pánikrohamos füvezés után (20 év telt el azóta) soha többet nem füveztem, de idén vettem jó minőségű CBD olajat. Még azt sem bírtam... annyira felerősítette a szorongàsom.
Ezt a vonalat ne erőltesd.
14-es: Helyileg Irvine, CA. Azt nem tudom sajnos, hogy pontosan mire írhatták fel, az evészavart említettem azután kaptam. Annyit tudok róla, hogy támogatás nélkül iszonyat drága ez a gyógyszer.
"idén vettem jó minőségű CBD olajat. Még azt sem bírtam... annyira felerősítette a szorongàsom." Sajnálom, hogy neked sem használt, pedig azon is gondolkoztam, hogy veszek tiszta CBD budot, hátha az nem vált ki pánikrohamot.
Ne droggal próbálkozz. Mondhatnám, h metadon jól nyugtat, de nagyon nagyon káros. Az ilyen szerek eleinte adnak (jó esetben), utána inkább elvesznek.
Sok éves minden napos füvezés pszichózist váltott ki nálam. 3 év alatt enyhült. Pedig nekem kellemes hatása vol. 5 évig...aztán jött a téveszme, halu
Ekkora mennyiségű kendertől egy tartósan fogyasztó is kiüti magát.
NL egy erős indika ami egy fájdalomcsillapitó,nyugtató,altató hatással rendelkezik.
De mellékhatása mint az alkoholnak mikor túltolod és befordulsz.
Ha egy erős indikára vágysz aminél kevésbé tapasztalható az emlitett mellékhatás akkor a white russian egy jó választás.
Van egy nagyon jó hibrid, 1:1 arány azt hiszem.
Ettől betépni nem tudtam de nagyon jó szorongásra,közepes fájdalomra.
Juanita la lagrimosa
Illetve én egy erős satuvat ajánlanék kipróbálni,ami az agyadra van hatással,szinesebben ,pozitivabban állsz a dolgokhoz és egyfajta motivációt ad a tevékenységedhez.
Pl egy hawaii snow nagyon jó vagy nevills haze
(Utóbbi érdekes,nincsennek olyan dolgok,hogy a gondolataid össze vissza ugrálnak egyikről a másikra,egy tiszta agyi high,tiszta test,elme,inkább koncentrálsz a dolgaidra amit éppen csinálsz)
Viszont 2 dolog.
-Én nem szivok,tinkturát készitek.
-kis adaggal kezd és ha nem használ emeld fokozatosan
+1 extra
Ha szivni akarod akkor bong vagy mégjobb vapo.
Nálatok nagyon jó minőségű vapo van olcsón.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!