Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek, hogy ne legyek...

Mit tegyek, hogy ne legyek rosszul a kannabisztól?

Figyelt kérdés
Tavaly kipróbáltam egy sativa hibridet, amit medicalként árultak. Egy regular size cigarettapapírt telitöltöttem vele, aztán kb. 3⁄4-részig elszívtam. Pár perc múlva szédülni kezdtem aztán nagyon felment a pulzusom, és a vérnyomásom is, azt hittem szívrohamom van, bepánikoltam. Szerencsére velem volt egy családtag, emiatt nem hívtam mentőt. A hypochondria, OCD és a GAD sajnos nagyon lekorlátozzák az életem, a gyógyszerek amiket kaptam rájuk nem használtak, csak rosszul voltam tőlük. Szeretnék még egy esélyt adni a cannabisnak, de a történtek után már annyira félek újra kipróbálni, hogy egyből idegeskedek ha rágondolok. Esetleg nyugtatóval eggyütt alkalmazzam, vagy mit javasoltok?

2022. aug. 21. 12:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
"Akkor nem tudom miért ajánlották depresszióra és szorongásra a Northern Lights-ot." Pénzért. Ennyi.
2022. aug. 21. 14:23
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Jól írják, a thc szorongásnövelő hatású. Nem véletlenül reagáltàl rá ilyen rosszul.
2022. aug. 21. 17:45
 13/20 anonim ***** válasza:
85%

Ne kísérletezz vele. Nem fogsz tőle meggyógyulni.

Terápiát próbálj.

2022. aug. 21. 22:26
 14/20 anonim ***** válasza:

Hol laksz, hogy a reagilát vrylar néven szeded?

No mindegy is, Euróbában skizofréniára, Amerikában bipolra van törzskönyvezve.

Én egy borzalmas pánikrohamos füvezés után (20 év telt el azóta) soha többet nem füveztem, de idén vettem jó minőségű CBD olajat. Még azt sem bírtam... annyira felerősítette a szorongàsom.

Ezt a vonalat ne erőltesd.

2022. aug. 21. 22:35
 15/20 A kérdező kommentje:
Már próbáltam, de felfüggesztettük amíg nem hatnak a gyógyszerek, csak az a baj nem hatottak. 😔
2022. aug. 21. 22:35
 16/20 anonim ***** válasza:
66%
Akkor másik gyógyszerre kell váltani, nem egyféle létezik egy gondra, ne ellenőrizetlen szarokkal kísérletezz.
2022. aug. 21. 22:39
 17/20 A kérdező kommentje:

14-es: Helyileg Irvine, CA. Azt nem tudom sajnos, hogy pontosan mire írhatták fel, az evészavart említettem azután kaptam. Annyit tudok róla, hogy támogatás nélkül iszonyat drága ez a gyógyszer.

"idén vettem jó minőségű CBD olajat. Még azt sem bírtam... annyira felerősítette a szorongàsom." Sajnálom, hogy neked sem használt, pedig azon is gondolkoztam, hogy veszek tiszta CBD budot, hátha az nem vált ki pánikrohamot.

2022. aug. 21. 22:49
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Ne droggal próbálkozz. Mondhatnám, h metadon jól nyugtat, de nagyon nagyon káros. Az ilyen szerek eleinte adnak (jó esetben), utána inkább elvesznek.

Sok éves minden napos füvezés pszichózist váltott ki nálam. 3 év alatt enyhült. Pedig nekem kellemes hatása vol. 5 évig...aztán jött a téveszme, halu

2022. aug. 21. 22:55
 19/20 anonim ***** válasza:
53%
#10: Szóval paranoid téveszmére kaptad a Vraylart. Az orvosoddal kellene folytatni a gyógyszerezésed beállítását, minden egyéb szert, de még az alkoholt is hanyagolva. A skizofrénia diagnózisa már a láthatáron van, szóval ne kísértsed a jószerencséd, ha eddig nem akasztották rád.
2022. aug. 21. 23:04
 20/20 anonim ***** válasza:

Ekkora mennyiségű kendertől egy tartósan fogyasztó is kiüti magát.

NL egy erős indika ami egy fájdalomcsillapitó,nyugtató,altató hatással rendelkezik.

De mellékhatása mint az alkoholnak mikor túltolod és befordulsz.

Ha egy erős indikára vágysz aminél kevésbé tapasztalható az emlitett mellékhatás akkor a white russian egy jó választás.

Van egy nagyon jó hibrid, 1:1 arány azt hiszem.

Ettől betépni nem tudtam de nagyon jó szorongásra,közepes fájdalomra.

Juanita la lagrimosa

Illetve én egy erős satuvat ajánlanék kipróbálni,ami az agyadra van hatással,szinesebben ,pozitivabban állsz a dolgokhoz és egyfajta motivációt ad a tevékenységedhez.

Pl egy hawaii snow nagyon jó vagy nevills haze

(Utóbbi érdekes,nincsennek olyan dolgok,hogy a gondolataid össze vissza ugrálnak egyikről a másikra,egy tiszta agyi high,tiszta test,elme,inkább koncentrálsz a dolgaidra amit éppen csinálsz)

Viszont 2 dolog.

-Én nem szivok,tinkturát készitek.

-kis adaggal kezd és ha nem használ emeld fokozatosan

+1 extra

Ha szivni akarod akkor bong vagy mégjobb vapo.

Nálatok nagyon jó minőségű vapo van olcsón.

2022. aug. 29. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!