Mivel enyhíthetném az elvágyódás érzését?
Figyelt kérdés
Korábban azt hittem, ha környezetet váltok, megszűnik, de nem így lett. Elköltöztem otthonról és az országból is (már 2 éve), de semmi sem változott. Régebben az utazás enyhítette ezt az érzést, de már ez sem segít. Hiába megyek új helyekre, elveszett az a varázs. Mindenhol ugyanolyannak tűnik.2022. aug. 20. 19:01
1/8 anonim 

válasza:

Pénz. Kib@szott sok pénz nekem segített. Akárhova mentem dolgozni mentem, most hogy van pénzem boldogan kelek fel.
2/8 anonim 

válasza:

Ez egy elég érdekes dolog, valószínű valami megoldatlan feldolgozatlan dolog nyomaszt belül, lehet ezt a mindennapjaiban észre sem veszed, csak így nyilvánul meg
4/8 A kérdező kommentje:
De én élvezem a munkám, és nem vágyom több pénzre.
Kettes egyértelműbb oka nem lehet? Ha ilyen oka van, honnan tudjam mi nyomaszt?
2022. aug. 20. 20:15
5/8 A kérdező kommentje:
Hármas nem értelek
2022. aug. 20. 20:16
6/8 anonim 

válasza:

5
Mit nem értesz? Mindenhol saját magad vagy. Bárhol élsz. Próbáld meg megoldani a problémáidat.
7/8 A kérdező kommentje:
Így értem már. De ezen kívűl nem érzem, hogy lenne problémám...
2022. aug. 20. 20:19
8/8 anonim 

válasza:

Mit jelent az elvágyódás érzés? Mi az, amitől szenvedsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!