SOS! Ez mi lehetett?
Figyelt kérdés
Egész reggel azon elmélkedtem, hogy a mai nap más lesz -rossz életemben- reggelizés közben is a rossz dolgokon gondolkoztam és van az az érzés, mikor rádtör, hogy te élsz és milyen különös ez, ezt már megszoktam. De ez most más volt. Nagyon nagy ijedség volt bennem és most is nagyon félek. Mintha nem lennék teljesen magamnál. Éjjel nem aludtam, mert nem tudtam. Lehet ez pánikroham-féleség?2022. aug. 19. 07:12
1/10 A kérdező kommentje:
Mindenre emlékszem, de mégis olyan mintha 1000 éve lett volna, egy másik életben
2022. aug. 19. 07:13
3/10 A kérdező kommentje:
Nagyon remélem
2022. aug. 19. 07:25
4/10 anonim válasza:
Unatkozol, túlgondolod. Keress valami hobbit.
5/10 A kérdező kommentje:
Csak most valamiért bepánikoltam és minden olyan más most. Mint említettem, mindenre emlékszem, de olyan mintha nem is történtek volna meg. A szívverésem nagyon gyors, igyekszem lenyugodni
2022. aug. 19. 07:26
6/10 anonim válasza:
Ha kapkodod a levegőt, az mélyíti és elnyújtja a pánikot. Valamit keress, ami felkelti a kíváncsiságodat. Lehet az egy szúnyog a falon, csak ne a szívverésedre figyelj.
7/10 anonim válasza:
Deperszonalizáció vagy derealizácíó. Nem tudom. Valami disszociatív tünet.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
2022. aug. 19. 08:09
9/10 anonim válasza:
Hidegfront van. Nekem hajnalban 134 volt a pulzusom a front miatt.
10/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Azóta már elmúlt és annyit tudok mondani, hogy egy csomó dolgot átértékeltem. Az ember nem számít rá, hogy majd napközben történik vele valami. Igaz velem nem történt nagyobb baj, viszont nagyon megijedtem, halálfélelmem volt. Ennek hatására megváltozom. Aki majd még olvassa a jövőben ezt a kérdést,annak üzenem, hogy ha még nem esett át komolyabb dolgokon, vagy egy ilyen esetem,mint én, hogy ilyenkor minden megváltozik és fixen nem tudjátok elképzelni mi ez. Én se gondoltam, hogy ilyen rossz lesz. Az a tanulság, hogy minden napot használjátok ki, mert bármikor történhet bármi, ami mindent megváltoztathat. Ja és köszi a választ #9 :)
2022. aug. 19. 18:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!