Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Háziorvos írhat fel altatót?

Háziorvos írhat fel altatót?

Figyelt kérdés

Az a baj, hogy ha stresszes vagyok nem tudok rendesen aludni kb. óránként felébredek arra, hogy feszít a mellkasom, hányingerem van stb. Volt már, hogy nem is aludtam egyáltalán és másnap nem tudtam elintézni a dolgomat annyira rosszul voltam. Mindenhogy próbálok megnyugodni de nem sikerül.

Szeptembertől egyetemre kell járnom és már félek, hogy mi lesz ha nem tudok bejárni, nem tudok koncentrálni a tanulásra az alváshiánytól. Meg messze is van az iskola és félek az utazástól.

Ha háziorvoshoz elmegyek ezzel, tud adni valamit esetleg altatót, enyhe nyugtatót? Hogy legalább aludni tudják ne kattanjak be

2022. aug. 18. 15:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
10. De meg sem próbaltad enyhíteni? Pszichoterápia, ilyesmi....
2022. aug. 18. 16:18
 12/18 A kérdező kommentje:
11: Az a baj, hogy ezek a terápiák nagyon drágák pedig elvileg jobban gyógyít mint a gyógyszer szóval kipróbálnám de így, hogy mindennek megy fel az ára még pénzt félre rakni is nehéz...
2022. aug. 18. 16:36
 13/18 anonim ***** válasza:
65%
12. De így meg örökké hurcolni fogod magadban a feldolgozatlan traumát. ☹☹
2022. aug. 18. 16:39
 14/18 A kérdező kommentje:
Hát remélem azért nem örökké hanem jobb lesz egyszer 😔
2022. aug. 18. 16:44
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem altatót,hanem nyugtatót írnak fel.
2022. aug. 18. 21:36
 16/18 anonim ***** válasza:
Valerianától engem félt az orvos. Függőséget okozhat! Szerinte rosszabb a Frontinnál.
2022. aug. 19. 00:10
 17/18 anonim ***** válasza:
Írod, hogy nem szednéd rendszeresen. Ezzel az a baj, hogy tegyük fel lefekszel este 10kor altató nélkül. Ekkor még nem tudod, hogy kellesz-e altató vagy sem. Forgolódsz 11ig, éjfélig, mire azt mondod, hogy elég volt beveszed. Reggel kelned kell mondjuk 7kor,vagy még korábban és az legalább annyira rossz lesz az altatótól, mint ha alig aludtál volna. Ezt tapasztalatból írom.
2022. aug. 20. 01:01
 18/18 anonim ***** válasza:
Menj orvoshoz, küldjön tovább, ha nem tud segíteni. Nem biztos, h gyógyszer fog kelleni, de segítségre van szükséged és meg is kell, hogy kapd.
2022. aug. 23. 22:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!