Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez szorongás,vagy pánik miatt...

Ez szorongás,vagy pánik miatt lehet ?

Figyelt kérdés

Egész nap ideges vagyok,nagy levegőket kell vegyek mint mikor ásítok,ha emberek között vagyok akkor is ezt érzem.

Boltból is sietni kell kifelé,mert valami nem jó érzés van a gyomromban.

Valakinek hasonló ?

2022. aug. 18. 12:44
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia.Nekem szorongás aki tűnik, nekem pont ezekkel a tünetekkel szokott előjönni, néha még gombóc érzet is van a torkomon, a hasamat egésznap be húzom, mint amikor el akarom rejteni hogy nagy vagy valami. A tenyerem izzad, nem tudok enni se inni. Néha még elojon rajtam de magától el szokott múlni, ha van valami ami kizökkent ebből az állapotból. Nem tudom téged mi zokkentene ki de pl én ha el megyek biciklizni, vagy elkezdek nagytakarítani akkor javul. Egyszerűen csak nem figyelek rá, régebben mindig ezen járt az agyam szinte egy teljes évig szorongtam nem mentem sehová, most is van olyan nap de megtanultam "kezelni,, az is jó ha beszélgetsz valakivel valami teljesen másról ami érdekel, és elfelejted egy rövid időre.
2022. aug. 18. 13:17
 2/2 A kérdező kommentje:

Így van ahogy írod ,pontosan ez van .

És gyógyszert nem is szedsz erre ?

Csak a figyelem elterelés segít ?

Én is fekszem hónapok óta,már ki tudok menni a házból,de ezek a tünetek most megint vissza jöttek.

Voltak anno,aztán elmúltak,de most megint .

Nem tudom mitől volt jobb és mi hozta most elő de nagyon kíváncsi vagyok.

2022. aug. 18. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!