Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hol lehet vény nélkül benzo...

Hol lehet vény nélkül benzo nyugtatót venni?

Figyelt kérdés
Kérlek, ne oktassatok ki..leszokóban vagyok, napi 10-15 0,5 mg-ot szedek egy éve. Addiktológiára nem bírok menni,főleg hogy dolgoznom kell, egyéb felelősségem is van, ha befekszem, elveszítjük az otthonunkat.. már sikerült levinnem 8 db-ra. Pszichiáterrel próbáltuk az antidepit, allergiás reakcióim voltak, görcsrohamom lett tőle, másik fajtától pánikroham, szuicid gondolatok, azóta csak a xanaxot írja ki, de napi 3 szemet. Különben is egy ülés altalaban 7-8 perc..szóval nem túladagolni kell, csak fokozatosan kell elhagynom, nagyon rosszul vagyok, a körülmények sem kedveznek ennek az elvonásnak..

2022. aug. 14. 17:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
61%
Ahonnan eddig vetted... legálisan nem árulnak ilyeneket vény nélkül sehol.
2022. aug. 14. 17:09
 2/15 anonim ***** válasza:
42%

Akkor már jó úton jársz. Sok sikert.

A fasért szoktál rá?

2022. aug. 14. 17:11
 3/15 anonim ***** válasza:
50%
Sehol, és nem ok nélkül. Eddig hogy jutottál hozzá kontroll nélkül?
2022. aug. 14. 17:18
 4/15 anonim ***** válasza:
41%
Amúgy a pszichiátered tudja hogy a felírt gyógyszereid mellet durván függő vagy, és másokat is szedsz mint amit ő kiadott? (aztán az orvos a hülye ha össze vissza beveszel mindet és szarul vagy)
2022. aug. 14. 17:21
 5/15 anonim ***** válasza:
51%
Sehol. Nem az antidepitől voltak rohamaid, pánik, stb, hanem ez az elvonás része. Eddig honnan szereztél be ilyen nagy mennyiségű nyugtatót?
2022. aug. 14. 18:39
 6/15 anonim ***** válasza:
13%
Mondd meg az orvosnak, hogy 8-at szedsz, fokozatosan csökkentse. A csökkentés mértékét ő koordinálja, csak ő írjon fel nyugtatót. Ő tudni fogja, hogy mennyit lehet egyszerre elvenni. Ha tudná, h 8-at szedsz, nem 3-at írna, hanem abból venne le fokozatosan kis adagot.
2022. aug. 15. 16:51
 7/15 anonim ***** válasza:
0%
"a körülmények sem kedveznek ennek az elvonásnak.." A függők szerint soha nem kedveznek. Az orvosodnak meg szólj mi van, hisze esélye sincs segíteni míg nem tudja hogy függő vagy.
2022. aug. 15. 17:58
 8/15 A kérdező kommentje:

Hasznos vagy emberséges válasz nem nagyon született. Aki sok sikert kívánt, annak köszönöm!

Szóltam neki fél éve, tudja, azért próbáltuk az antidepivel leszokást hónapokig, utána a másik fajtát szintén hónapokig. A rosszullét és az allergiás reakció attól volt, doktornő is azt mondja. Úgy írta fel, hogy tudta hogy 20 éve szedek ellenjavalt antihisztamint, kérdeztem is, nem lesz-e gond. Lett.. Ő nem híve a fokozatos letevésnek, erről nem tárgyal. Napi 3 szem xanaxot ő ír ki, rokonomtól volt a többlet, ami frontin, szóval ugyanaz, nem mindenfélét szedtem össze-vissza, de már neki is kell újra szednie.

Az ítélkezés az marha jól megy mindenkinek👏 Tisztában vagyok vele, hogy gyógyszerfüggő vagyok és szeretnék normálisan, fokozatosan leszokni, a teendőkből nem eshetek ki. Kívánom, hogy ne érjenek benneteket olyan csapások,veszteségek, amit csak ezzel tudtok kezelni és funkcionálni idegosszeroppanás nélkül. Mindegy, megvonom ma 3 szemre, a fokozatosság nem kivitelezhető, lesz ami lesz.

2022. aug. 16. 07:31
 9/15 anonim ***** válasza:
57%
Komolyan, ennyi ésszel mit vártál? Illegális, nagyon durva függőséget okozó gyógyszert keresel, erre mi az "emberséges" reakció? Nem ok nélkül van a szigorú kontroll... Ha az orvosod tudja, akkor meg miért akarod hátratámadni, és illegális cuccot szerezni?
2022. aug. 16. 08:22
 10/15 anonim ***** válasza:
42%
Mondjuk nem egy normális a doki se. 4mg/nap-ról nem állunk azonnal 1,5mg-ra. Durva lesz az az elvonás. De hát gondolom tesz az egészre magasról. Addiktológián fokozatosan csinálják, de azt mondtad, hogy ez nem opció. Viszont a munkahely se opció, ha te magadnak kezded a random leszokást ahogy akarod, de a doki utasítását betartva is fixen bukod a melót. Nem leszel jól közbe. Xanax elvonásnal én egesz nap fekudtem fajo fejjel, hanyingerrel stb. (Mondjuk 7mg-ot hagytam el, nem 4et)
2022. aug. 16. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!