Honnan tudnék frontint vagy xanaxot szerezni vény nélkül? Elég nehezen alszok, ezért kéne.
Kérsz valakitől,akinek van.
De az alvásod meg tudod oldani sokkal kellemesebb,természetesebb módszerekkel is.
Nehogymár ne tudj aludni enélkül.
Max akkor megoldás,ha most muszáj mert holnap nagy nap,és nem akarsz sokat szórakozni.
De egyébként nem oldja meg.
Ugyanúgy marad a gond,ha nem oldod meg.
Más nyugatót próbáltál már? Azért nem feltétlen kell a lórugással kezdeni egyből..
Létezik pl melatoninos kenőcs, nézz utána, én azt szoktam használni, ha alvási gondjaim vannak. Egyáltalán nem kemény cucc, kell hozzá, hogy este már ne nézzek monitort, meg úgy általánosságban nyugis legyen az este, aztán bekenem magam és úgy fejbevág hogy reggelig fel sem ébredek.
A melatonin felelős a jó alvásért, de csak akkor kezd el termelődni, ha sötétben vagy. É s aképernyők fénye ezt erősen gátolják, szóval sokan emiatt álmatlanok.
Feketén, jó pénzért bárhonnan beszerezheted. De: Jó eséllyel igen gyorsan függő leszel, egyre több kell majd és egyre kevésbé fog hatni. Bánni fogod a napot, amikor először bevetted..
Aki keményen függő (mint sajnos én is az lettem) azon sokszor már csak az addiktológia segíthet. 3 hónap bent fekvés, csak szólok...
Nem egy erős szer, de a Wörishofener nervenpflege recipe nélkül kapható. Valamint el lehet búvárkodni az alkotókra rákereséssel (macskagyökér, orbáncfű, komló, citromfű), vannak más, hasonló bogyók, meg teákok, egyik rokonom esküdött a citromfű teára.
A Frontinnak az az előnye, hogy nem kell vele sokat szórakozni, hopp, és 10 perc múlva már érzed. Csak, mint írják, rövid ideig (1-2 hét) szabad csak használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!