Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Segítetek kicsit nekem?

Segítetek kicsit nekem?

Figyelt kérdés

Gondolkodok azon,hogy felkeresek egy pszichológust vagy pszichiátert,vagy valami féle segítséget....

Elég rég küszködök a depresszióval,és már tényleg súlyos az ügy,mert sokat gondolok a halálra és arra,hogyan halnék meg.

Orvosnál még nem jártam,ezért vagyok tanácstalan. Nem tudom melyik opciót válasszam.

Olvastam,hogy egyszer érdemes elmenni pszichológushoz,és ő továbbírányít ha úgy látja jónak.

Én borderline személyiségzavart véltem felfedezni magamon...nagyon hajlok arra,hogy az. Viszont úgy tudom,azon nem igen tud segíteni egy sima pszichológus,meg úgy gondolom,nekem valami erősebb kategória kéne,mert lassan az őrület határán állok.

Tippeket szívesen fogadok. Véleményeket,egyéni sztorikat.

2022. aug. 17. 17:44
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm nektek,drágák vagytok.

Az lesz hétvégén a dolgom,hogy keresek egy szimpatikus pszichológust,és megpróbálom vele elindítani azt,aminek jönnie kell.

Gyógyszereket nem szívesen szednék,én se hiszek abban,hogy az megoldaná..

2022. aug. 19. 11:12
 12/16 anonim ***** válasza:
61%
Most is szeded a gyógyszereket? Ha igen, akkor azt úgy tudom, hogy nem szabad hirtelen abbahagyni, mert nem fog jót tenni, ezt beszéld meg a pszichiátereddel és ha a pszichológushoz eljutottál végre, akkor közösen kitaláljátok, hogy mi legyen a menete a kezelésednek. Nagyon ügyes vagy, hogy keresel segítséget, légy magadra hihetetlenül büszke :)
2022. aug. 19. 11:17
 13/16 A kérdező kommentje:

Nem szedek gyógyszereket,csak kiegészítőket. Növényi alapú bogyókat,amik azért valamennyit segítenek..ezek nélkül felrobbanék azt hiszem:D

Gyatra egy helyzet,de nem akarom még itt feladni..Köszi 12-es

2022. aug. 19. 11:30
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem is kell feladnod :) Ügyes leszel és végig fogod szépen csinálni :)
2022. aug. 19. 12:17
 15/16 anonim ***** válasza:
Szia! Mi lett veled? Hogy vagy? Mire jutottál?
2023. dec. 6. 14:26
 16/16 A kérdező kommentje:

Szia kedves utolsó kérdező😇jelenleg élek és virulok.

Pszichológus segített, lelkészi tanácsokat is kaptam, és plusszba még lett egy jó kapcsolatom is( habár ebben tényleg nem hittem) szóval kicsit össze tudtam szedni magam.

Személyiségzavarral együtt kell tudni élni,nehéz, de nem lehetetlen. Főleg olyan személy mellett aki megérti és segít❤️😘puszi neked

jan. 2. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!