Segítetek kicsit a wattpad sztorim megírásában?
Szeretnék írni wattpad-on egy sztorit és már nagyjából megvan, hogy miről fog szólni de pár dolgot nem tudok eldönteni.
Először is: a főszereplők két lány vagy egy fiú és egy lány legyenek?
Másodszor: barátok legyenek vagy szerelmesek (az a két lány lehetőségre is vonatkozik)
Ti milyen sztorit olvasnátok szívesebben?
Ha nincs sztoriötleted, miért akarsz írni egyáltalán?
Ha van ötleted, de még nem elég részletes, gondolkozz még egy picit rajta!
Ha már ezt az alapvető kérdest se tudod megoldani, akkor bele se kezdj! Nincs szükség még több szenyre Wattpad-en.
Nagyjából megvan????
Ha azt se tudod, hogy hetero vagy meleg történetet akarsz írni, akkor ezt is kétlem.
Pont nemrég volt nálam is hasonló probléma, hogy nem tudtam, mi legyen a főszereplőim neme, mert mindenféle változat jó lett volna.
Én azt csináltam, hogy minden lehetőségemmel elképzeltem bizonyos jeleneteket, neveket kerestem, és végül sikerült kitalálni, mi legyen a felállás. Szerintem először próbáld meg te is így, hátha meglátod, melyik építi legjobban a sztorit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!