Forduljak szakemberhez vagy már képtelenség ezen változtatni?
"Nem emlékszem olyanra,hogy bárkit is elzavartam volna vagy trágár kifejezéssel illetem volna."
Naná, hogy nem, mert te mások sunyi módon kicsalt figyelméből és jóindulatából táplálkozol. Az elzavarás meg a trágárság ezt teljességgel meghiúsította volna. Szóval nézzed hülyének a drága nénikédet.
Mire gondolsz miket hallgattam el?
Ha pedig téged annyira zavar,hogy itt vagyok akkor miért nem hagyod figyelmen kívül a kérdést? Nem unod még ezt az állandó vergődést a kérdés alatt? Miért nem jelented akkor?
"Volt, hogy összeszedtem a bátorságomat és odamentem egy lányhoz. Olyan is volt aki magától jött oda hozzám."
Gőzük sincsen, hogy ezzel mit úsztak meg, és hogy emiatt mekkora mázlisták.
"Amint láthatod rajtad kívül senki sem válaszol a kérdésre."
Ez az állításod egyszerűen csak HAZUGSÁG.
"De legalább kiírhatom magamból a bánatomat és valamilyen szinten megkönnyebbülök."
Írd ki magadnak egy doc fájlba, és kímélj meg tőle másokat.
Szerintem te kapcsolatban egy ugyanilyen tipikus érzelmileg lehúzó élősködő lennél, aki mindig csak magára tud gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!