Forduljak szakemberhez vagy már képtelenség ezen változtatni?
Sokszor már én sem tudom, hogy miért teszem fel a kérdéseket. Talán mintha így szeretnék egy kicsit beszélgetni az emberekkel hiszen a hétköznapi életben nem merem felvállalni magamat (természetesen tudom,hogy bunkó dolog amit teszek). Nem csak a személyiségem hanem a kinézetem miatt sem. Ahol élek szinte nem is ismernek és mindenki csodálkozik, hogy már itt élek 24 éve.
Évekkel ezelőtt próbáltam ismerkedni de kudarc lett belőle amit tudtam is. Volt, hogy összeszedtem a bátorságomat és odamentem egy lányhoz. Olyan is volt aki magától jött oda hozzám. De már akkor is tartottam tőlük, előttük sem mertem felvállalni magamat és már akkor is csak arra tudtam gondolni, hogy nem vagyok méltó hozzájuk.
"természetesen tudom,hogy bunkó dolog amit teszek"
Nem bunkó, hanem SZEMÉT, mert indirekt módon átversz másokat. Játszol velük, szórakozol velük. Egy rohadék manipulátor vagy. És ez az egyetlen módja annak, hogy hatalmad lehet mások felett, amit maradéktalanul ki is élveztél már itt egy csomószor.
Nem érdemelsz semennyi sajnálatot.
Nem vertem át senkit sem. Mindig őszinte voltam bármilyen kérdést is tettek fel nekem. Arról nem tehetek,hogy nem lett figyelembe véve. Nálam sokkal rosszabbak is vannak ezek az oldalon mégis jobban emberszámba veszik mint engem. Nem emlékszem oylanra,hogy bárkit is elzavart.volna vagy trágár kifejezéssel illetem volna.
Abban meg nem értek egyet,hogy soha ne fogadtam volna meg egyetlen egy tanácsot sem. A nyári diákmunkám során legalább nyitottam az emberek felé akikkel együtt dolgozom és próbálok normálisan kommunikálni velük. De tudom,hogy úgysem fogom figyelembe venni és csak az lesz a célod,hogy engem megalázz a sárga földig.
"Nem vertem át senkit sem. Mindig őszinte voltam bármilyen kérdést is tettek fel nekem."
Viszont alapvető dolgokat szándékosan ELHALLGATTÁL előlük, amit ha már az elejétől kezdve tudtak volna rólad, teljesen megérdemelten egy karaktert sem pazaroltak volna rád. Ennyit erről. Mondom én, hogy egy aljadék sunyi kis manipulátor vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!