A pazichologus elkuldene pszichiaterhez?
Tortent velem egy traumatikus elmeny lassan 2 eve (amugy is tortentek dolgok ,mint mindenkivel, de azota nem vagyok az igazi)
Mar eldontottem, hogy kell segitseg feldolgozni, mert munka stb kivul teljesen elbujtam a vilag elol, nem vagyok regi onmagam.
Ha olyan gondolataim is vannak, hogy ertektelen az eletem ettol a dologtol stb, akkor a pszichologus elkuldene pszichiaterhez?
Hallottam h ilyenkor kotelesek ,viszont akkor egybol azt keresnek bar arra megint lesz ido h ravegyem magam
Tudom nagyon furan fogalmazok, talan a kerdest sem erteni
Meress olyan pszichiátert, aki pszichoterapeuta, azaz tarthat terápiát.
Ha nem szeretnél, akkor olyan klinikai szakpszichológust keress, aki utána terapeuta képzettséget szerzett, így nemcsak "kezelést", "támogató/segítő beszélgetést", "konzultációt" tarthat, hanem pszichoterápiát. Ahhoz terapeuta képzés kell. Pl kognitív viselkedésterápia, rogersi, analitikus stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!