Mi volt a legmegrázóbb dolog amit átéltetek?

Lelötték a nővérem a saját szemem láttára
(Benne voltunk a hírekben is)
Ez 10 éve történt.. jelenleg 20 éves vagyok és minden éjjel az esettel álmodok.. 10 éve nem aludtam ki magam és 5 évig kezeltek pszichiátrián… öngyilkosság is megütötte a fejem már.. amit anyám is elkövetett nővérem halála után 2 hónappal… és én találtam rá… az életem kész rémálom..

Amikor anyamat 12 ev utan otthagyta a partnere aki mint kiderült csak hazudott, kihasznalta es semmi komoly szandeka nem volt vele.
Utana amit 2-3 even keresztul vegigneztem hogy anyam sir, es csak sir, es sir, most mar nem sir, de azota nem erdekli semmi. Elfaradt.

Szerencsére, nem sok megrázó dolog történt velem.
Talán ami legjobban megmaradt, amikor láttam, hogy anyám annyira kikészült az alkoholista apám verbális bántalmazásáról, hogy összeesett, apám meg csak ordított neki hogy fejezze be és menjen el, itt jöttem rá, hogy berúgva akár még meghalni is hagyná.
Plusz maga az ahogy látom hogy egyre lejjebb csúszik apám, undorító dolgokat tesz, mégsem haragudhatok rá, mert félek hátha megöli magát.

Megvert a batyjam.anyam miatt megúszta.most ki akarnak lakoltatni..
Exem 4ev után nyogte be,hogy nm akar gyereket.. első naptól ez volt a célunk..36voltam már akkor..idegosszeomlas...miatta nm lehet gyerekem sohasem.
Folyamatosan életveszélyben vagyok a batyjam miatt.. rendőrök le se xa rnak. Távoltartásit se adta meg a bíróság..és anyám meg élvezi is,o a felbujtó.ja és hamis tanuzott anyám a bíróságon,H a kisfia megússza..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!