Érdemes-e ellátogatni a pszichiátriára vagy inkább ne húzzam az orvosok idejét a valós betegek elől?
Figyelt kérdés
2022. aug. 11. 10:54
1/8 A kérdező kommentje:
Van-e egyáltalán jelentősége a pszichiátriának?
2022. aug. 11. 10:54
2/8 anonim válasza:
Érdemes ellátogatni, mert sok hasonló gondolkodású embert ismerhetsz meg a váróban.
3/8 anonim válasza:
Az nem önkéntes alapú. Ha orvos beutal, mész, ha akarsz, ha nem.
4/8 anonim válasza:
Van tapasztalatom állami pszichiátriával, én még csak a közelébe sem mennék. Viszont nem teljesen értem, hogy most te mit szeretnél. Mármint, csak ellátogatni? Vagy befeküdni? Szerintem ellátogatni értelme sem lenne, a kutya sem foglalkozna ott veled, még ha bent fekszel, akkor is alig ha néznek feléd.
5/8 anonim válasza:
Hs beutal sem kötelező menni, kivéve ha veszélyeztető állapot áll fenn.
Ha van tüneted érdemes menni. Ha nincs, akkor nem.
6/8 anonim válasza:
Ha mar felmerult benned, igen jarj utana! Nalam 50 evesen diagnosztizaltak az Aspergert! Az egesz eletem mashogy telt volna, ha tudom korabban! Csak azt ereztem, hogy mas vagyok. Ezt megkaptam mindenhol: voltam idiota, gyagya, lusta, sziciopata,hulye nem sorolom! Valoszinu hogy tudnak segiteni.
7/8 anonim válasza:
az enyém jó, Békáson. De nehéz bejutni.
8/8 anonim válasza:
6
Hú én is ezt éreztem eddigi 35 évem alatt, hogy más vagyok, nem értem az embereket és ők sem, nem tudok kapcsolódni velük. Lehet az Asperger az oka? Jó lenne kideríteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!