Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szeretnék jobban lenni, de mégse?

Szeretnék jobban lenni, de mégse?

Figyelt kérdés
Lehetséges, hogy evészavarom van. Próbálok ellene tenni, de közben mégis úgy érzem, hogy ,,még nincs itt az ideje a gyógyulásnak”. Ez lehet hülyén hangzik, de csak akkor állnék készen rá, ha már nagyon vészes lenne az állapotom. (Nem vagyok kórosan sovány)

2022. aug. 10. 19:01
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen az evészavarból sose elég. Nem szoktak maguktól leállni. Fordulj szakemberhez.
2022. aug. 10. 19:12
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel én is így vagyok. Közel 10 éve már...ha nem akarod, hogy teljesen elveszítsd önmagad, még most az elején kérj segítséget, nem leszel attól kevesebb. Ez nem egy verseny, hogy ki tud roszabb állapotba kerülni. Ha már megfordul a fejedben, hogy lehet, gond van, akkor lépjél minél előbb pls
2022. aug. 10. 22:32
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Kell valami szenvedély amibe kapaszkodhatsz. Mielőtt baj lesz próbálj egy másikat keresni helyette amibe menekülhetsz. Pl tesmozgás. Működhet ha lecseréled.
2022. aug. 12. 12:38
 4/4 anonim ***** válasza:
sziaszia etkezesi zavaros voltam hasonlo erzesekkel irj nyugodtan ha szeretnel :)
2022. szept. 10. 01:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!