Ez normális?? többi lent
Figyelt kérdés
Tegnap este néztem meg a 3 guys 1 hammert. Megnéztem a Grotesque c. thrillert is. Aztán még bestgoren láttam egy videót, ahol kibeleztek egy csávót. Őszintén nagyon megrázott, meg is lett az eredménye, nem tudtam aludni, vagyis tudtam volna, de annyira féltem hogy el se mertem aludni, úgyhogy direkt ébren tartottam magam... Sírtam minden bajom volt, féltem, mondtam magamnak hogy soha többé nem nézek ilyesmit..Erre most megint érzem a késztetést hogy meg akarom nézni.:((( de ha újra megnézném akkor meg megint felkavarna, de közbe meg ott van az az állandó kíváncsiság basszus
Egyébként mindig is beteges/perverz fantáziám volt, de hogy ennyire...
(Félreértés ne essék, sose tennék ilyet, ez csak fantázia)
Mi bajom van??
2022. aug. 10. 05:49
1/2 anonim 

válasza:

Az a bajod, hogy pszichiátert még nem kerestél fel
2/2 A kérdező kommentje:
Járok pszichológushoz. Elmondom neki a gondolataim és tudja, hogy ez csak fantázia
2022. aug. 10. 10:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!