Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez a mennyiség soknak számít...

Ez a mennyiség soknak számít vagy kb semminek?

Figyelt kérdés
0,5-ös rivotrilt szedek.Reggel egyet,délben egyet és estére kettőt.17 éves vagyok amúgy ha ez számít.Nem tudom pontosan mióta szedem mert gyógyszerbeállításon voltam kórházban.De úgy érzem hogy kezd kevés lenni,ma is ráhúztam 3 darabbal es semmi bajom nem lett,jobban éreztem magam tőle.Ez most baj vagy nem?(ja es néha úgy érzem szivesen meghúznám az egészet ami benne van,alig tartom vissza magam)
2022. aug. 9. 20:58
 1/3 anonim ***** válasza:

Én 1.5mg ot szedek,reggel délben este 0.5, de néha én is többet szedek be ha úgy van.

De azért az egész dobozt ne vedd be.

Én 1 éve szedem.

20/f

2022. aug. 9. 21:05
 2/3 anonim válasza:
47%
Úgy kell szedni, ahogy azt orvos mondta. De ha kevésnek érzed szólj orvosodnak és megmondja mi a teendő. Ha nem fordulsz orvoshoz és túladagolod magad és ha netán talán túladagolási problémád lesz akkor te sem éreznéd magad a legjobban. Csak ezt a tanácsot tudtam adni, bocsi, hogy nem tudtam bővebb/mélyebb-et mondani. Remélem egy picit segítettem.
2022. aug. 9. 21:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Én a helyedben, főleg ilyen fiatalon biztos nem írnám felül a dokinak a gyogyszerbeallitasat. A gyógyszer sem úgy működik, hogy ennyivel többet beveszel aztán hoppla minden jobb. Cseszd el az életed... Komolyan... 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
2022. aug. 25. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!