Lehet,hogy skizoid személyiség zavarom van nagyon illik rám a leírás. Hogy tudnám ingyenesen ezt kideríteni?
Figyelt kérdés
2022. aug. 4. 08:39
1/8 anonim válasza:
Skizoid személyiség zavar egy olyan diagnózis amit a hozzáértő szakemberek is több kollégával egyeztetve mondják ki, mivel elég nehéz felismerni. Ezért nem érdemes neten olvasgatva önjelölt orvosnak kiadni magunkat. Ha úgy érzed, hogy valami nem stimmel veled, akkor tessék elmenni orvoshoz. Ott vizsgálatokat végezve megmondják mi a bajod. Ingyen van. (jobban mondva Tb köteles)
2/8 anonim válasza:
Pszichiáter tb alapon. Ha kicsit is gyanús a dolog, ki fognak vizsgálni. De az hogy azt olvastad a neten, olyan dolgok alapján ami mindenkire ráhúzható, az nem diagnózis.
3/8 anonim válasza:
Akinek tényleg skizoid személyiségzavara van, az az utolsó ember a világon akit meg tudnál győzni arról hogy skizoid személyiségzavara van, nem hogy még öndiagnosztizálná magát.
4/8 A kérdező kommentje:
De én tényleg magamnak való vagyok,illetve rideg
2022. aug. 4. 10:09
5/8 anonim válasza:
4: laikusként nem tudod diagnosztizálni magadat. Ez egy sokkal komplexebb folyamat, nagyon sok szaktudással sem mindig egyértelmű a diagnózis.
Ne hipochonderkedj, hanem fordulj szakorvoshoz.
6/8 anonim válasza:
"De én tényleg magamnak való vagyok,illetve rideg"
..és ettől lesz valaki skizoid személyiségzavaros?
Ne röhögtesd már ki magad.
7/8 anonim válasza:
Sőt, a nyakadon van a fejed, mint minden skizoid személyiségzavaros személynek. Hagyd ezt inkább a hozzáértőkre.
8/8 anonim válasza:
"tényleg magamnak való vagyok,illetve rideg" Ahogy több millió nem skizofrén ember....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!